İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

Hristiyan Belediye Başkanından iftar daveti

HATAY’ın Arsuz İlçesi’nin Hristiyan Belediye Başkanı Fuat Süme’nin her yıl geleneksel düzenlediği iftar daveti siyasetçilerden ve halktan yoğun ilgi gördü. Arsuz Belediye Başkanı CHP’li Fuat Süme, Ramazan ayının sevgi ve barış ayı olduğunu belirtti.

 Süme, “Bu ay, rahmet, bereket ayıdır. Bu mübarek ayda küskünler barışır. Durumu iyi olanlar, fakiri doyurur, ihtiyaçlarını karşılar. Bu mübarek ayda, eller semaya açılır ve Yüce Allah’tan kişi, kendisi ve ailesi için rahmet bereket ve afiyet diler” dedi.
Orucun Yahudilikte, Hristiyanlıkta ve Müslümanlıkta da farz kılındığına dikkat çeken Başkan Süme, “Bizler, hepimizin bildiği üzere, hangi din, inanç ve düşünce olursa olsun, devamlı birlik, beraberlik ve kardeşlik içinde binlerce yıldır birlikte yaşıyoruz. Bu huzurlu beraberliğimizi sonsuza dek yaşatacağız. Herkes, başkasının inancına saygı göstermiş, kutsal günlerini gönlünce yaşamış ve yaşamaya devam edecektir. Bu kardeşliği ve barış ortamını, huzur ortamını hiç kimse bozamayacaktır” diye konuştu.
Çardak Restaurant’ta gerçekleştirilen iftar davetine, eski Ticaret ve Sanayi Bakanı ve CHP Hatay Büyükşehir Belediye Başkan aday adayı Mehmet Dönen, CHP İskenderun İlçe Başkanı Süleyman Uyar ile partililer ve kalabalık konuk topluluğu katıldı. İftara katılan davetlilerin masalarını tek tek ziyaret eden Başkan Süme, “Allah kabul etsin” temennisinde bulundu.

Yorumlar kapatıldı.