İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

Lena Chamamyan, Göksel Baktagir, Özer Arkun & Tuluğ Tırpan Trio

“Ustalarla Buluşmalar” konserleri bu yıl yine özel bir projeyle devam ediyor.18 Temmuz Perşembe akşamı saat 21.30’da Yıldız Sarayı Hasbahçe’de gerçekleştirilecek konserde, bu yıl caz ve klasik Ermeni müziğinin bileşenlerini müziğine yansıtan Suriye’nin en önemli sanatçılarından şarkıcı Lena Chamamyan yer alacak.

***

İstanbul Caz Festivali kapsamında 2006 yılından bu yana İstanbul’un tarihi mekanlarında düzenlenen ve dünyaca ünlü sanatçıları, yeni ve özgün üretimler sergilemek üzere bir araya getiren “Ustalarla Buluşmalar” konserleri bu yıl yine özel bir projeyle devam ediyor.

18 Temmuz Perşembe akşamı saat 21.30’da Yıldız Sarayı Hasbahçe’de gerçekleştirilecek konserde, bu yıl caz ve klasik Ermeni müziğinin bileşenlerini müziğine yansıtan Suriye’nin en önemli sanatçılarından şarkıcı Lena Chamamyan yer alacak. Lena Chamamyan’a sahnede, geleneksel icra biçimlerindeki ustalığının yanı sıra caz etkilerini de müziğine katan kanun virtüözü Göksel Baktagir, Türkiye’nin yetiştirdiği en iyi çellistlerinden biri olan Özer Arkun ve Balkan şarkıları ile klasik Türk müziği eserlerine getirdiği benzersiz düzenleme ve doğaçlamalarla tanınan piyanist Tuluğ Tırpan eşlik edecek. Toplulukta basta Türkiye’nin önde gelen caz sanatçılarından Volkan Hürsever ve yetenekli genç davulcu Ediz Hafızoğlu da bulunuyor

nubar güzeldevletyan / devletian@hotmail.com

Yorumlar kapatıldı.