İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

Ermeni öğrenci «WorldSkills-2013» Yarışmasında en iyi katılımcı ödülünü kazandı

Erivan N.1 Bölgesel Koleji Kuyumculuk Bl. öğrencisi Aram Avetisyan yarışmada Ülkenin en iyi katılımcısıödülünü kazandı. Ermeni kuyumcuya Brezilya tarafından sunulan kıymetli maden üzerine World Skills logosunu hazırlamak için 4 gün tahsis edildi.

***
Almanya’nın Leipzig kentine düzenlenen  «WorldSkills-2013» Yarışmasında Ermeni öğrenci Ülkenin en iyi katılımcısı ödülünü kazandı.
Ermenistan Eğitim ve Bilim Bakanlığı Basın Servisinden verilen bilgiye göre; Ermenistan heyeti Ortak üye statüsüyle 2-7 Temmuz tarihlerinde iki yılda bir bu yıl Almanya’nın Leipzig kentinde düzenlenen  «WorldSkills-2013» Yarışmasına (Dünya Yetenekleri) katıldı.
Bu yıl yarışmada dünyanın 50’yi aşkın ülkesinden 2500’ü aşkın katılımcı yer aldı.
Erivan N.1 Bölgesel Koleji Kuyumculuk Bl. öğrencisi Aram Avetisyan yarışmada Ülkenin en iyi katılımcısı ödülünü kazandı. Ermeni kuyumcuya Brezilya tarafından sunulan kıymetli maden üzerine World Skills logosunu hazırlamak için 4 gün tahsis edildi.
Bir sonraki «WorldSkills» Yarışması 2015’te Brezilya’da gerçekleştirilecek.
Almanya’ya giden Ermenistan heyeti , geçtiğimiz yıl düzenlenen «World Skills-Ermenistan’da» ulusal yarışması elemelerini geçenlerden oluştu. Bu yarışma Ermenistan Eğitim ve Bilim Bakanlığı ve Ulusal Uzmanlık Eğitimini Geliştirme Merkezi  tarafından düzenlendi.
News from Armenia – NEWS.am

http://news.am/tur/news/161692.html

Yorumlar kapatıldı.