İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

Son günlerin öne çıkan gerçekleri

Müslim Korkmaz / Kızılbaş Dergisi
Devletin iktidar partisi ile Muhalefet (Kemalist, faşist, ulusalcı, Ergenekoncu) kesim arasındaki iktidar mücadelesi, Türkiye’nin kalbi Taksim’de ve bazı büyük şehirlerinde devam ediyor… Kürdlere de diyoruz ki, meydanlara çıkmak istiyorsanız, kitlenizi kardeş edebiyatıyla Taksim’e sürüp aldatacağınıza, onların gazını almaya çalışacağınıza, Roboski Katliamı, Erciş Orman Katliamı; Akarsularımızı ve coğrafyamızı  yok edecek olan barajları veya hala suçsuz olarak içerde dayak ve tecavüze uğrayan çocuk genç insanlarımızın, yakılmış, yıkılmış köy ve ormanlarımızın durumunu sesini haykırın! Yarin, kendi devlet çıkarları doğrultusunda ve demokratik her isteme karşı çıkacakları belli olan bu ırkçı, Kemalist, ulusalcı, Ergenekoncu kesimden kimseye bir fayda gelmez. (Bizim aslanlar alınmaz inşallah. HYETERT)

***
Devletin iktidar partisi ile Muhalefet (Kemalist, faşist, ulusalcı, Ergenekoncu) kesim arasındaki iktidar mücadelesi, Türkiye’nin kalbi Taksim’de ve bazı büyük şehirlerinde devam ediyor.
Türklerin, bu eylemlerde, hangi yelpazesinde olurlarsa olsun, yer alıp almaması, yine Türklerin kendi tercihleridir. Türkler için yadırgadığımız bir şey yok.
Bizim yadırgadığımız, ve karşı çıktığımız durum şudur:
Bu alana paraşütle atlayan bazı sol kesimlerin, hem Türkiye’de devrim iddialarına yatmaları, ama öbür taraftan da Kürdistan’da özgürlük ve bağımsızlık mücadelesine soyunmalarıdır.
İkincisi de kendi işgal altındaki ülkelerinde protesto yapmalari gereken bunca haksızlıklar ve zülümler varken, Taksim’de romantik kardeş destegi dalkavuklugu yapan bazı kürd kesimidir.
BU İKİ KESİME ŞUNU SÖYLEMEMİZ GEREKİYOR.
Türk solu olarak şekillenen ve Türkiye devrimini amaçladıklarını söyleyenler, Kürdleri de örgütleyip kendi sömürgecilerimizin pazarına mecburilermiş gibi çağırmaktan ve devlet gazıyla zehirlemekten vazgeçsinler. Kürdlere de diyoruz ki, meydanlara çıkmak istiyorsanız, kitlenizi kardeş edebiyatıyla Taksim’e sürüp aldatacağınıza, onların gazını almaya çalışacağınıza, Roboski Katliamı, Erciş Orman Katliamı; Akarsularımızı ve coğrafyamızı  yok edecek olan barajları veya hala suçsuz olarak içerde dayak ve tecavüze uğrayan çocuk genç insanlarımızın, yakılmış, yıkılmış köy ve ormanlarımızın durumunu sesini haykırın! Yarin, kendi devlet çıkarları doğrultusunda ve demokratik her isteme karşı çıkacakları belli olan bu ırkçı, Kemalist, ulusalcı, Ergenekoncu kesimden kimseye bir fayda gelmez. Bunların kardeşleri biz değiliz. Bunların kardeşleri eninde sonunda bunlarla yarış içinde olan, yeri geldiğinde de kol kola girecek olan bu günkü iktidar çevreleridir.
Müslim Korkmaz – 13 Haziran 2013

Yorumlar kapatıldı.