İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

Erdoğan’la görüşecek isimler belli oldu

Taksim Dayanışması Platformu’ndan Başbakan Erdoğan’la görüşecek kişilerin isimlerin açıkladı. Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç’ın “Başbakan Recep Tayyip Erdoğan , Taksim Gezi Parkı konusunda hükümetten taleplerde bulunan bazı topluluklarla çarşamba günü görüşecek” açıklamasına Taksim Dayanışması Platformu’ndan yanıt geldi… Bu açıklamadan kısa bir süre sonra görüşmeye katılacak bazı isimler belli oldu. Oyuncu Ahmet Mümtaz Taylan, gazeteci Hayko Bağdat, akademisyenler Betül Tanbay ve Mücella Yapıcı ‘nın Erdoğan ile görüşecek isimler arasında olduğu öğrenildi.

***
Taksim Dayanışması Platformu’ndan Başbakan Erdoğan’la görüşecek kişilerin isimlerin açıkladı. Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç’ın “Başbakan Recep Tayyip Erdoğan , Taksim Gezi Parkı konusunda hükümetten taleplerde bulunan bazı topluluklarla çarşamba günü görüşecek” açıklamasına Taksim Dayanışması Platformu’ndan yanıt geldi.
Gezi Parkı eylemlerinin öncüsü olan Taksim Dayanışması tarafından Twitter’da yapılan açıklamada, “Bülent Arınç’ın görüşeceğini söylediği toplulukların kimler olduğunu biz de merak ediyoruz. Bu akşam, Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç’ın basına verdiği demeçte anılan görüşmenin Taksim Dayanışması ile ilgisi yoktur” denildi.
Bu açıklamadan kısa bir süre sonra görüşmeye katılacak bazı isimler belli oldu. Oyuncu Ahmet Mümtaz Taylan, gazeteci Hayko Bağdat, akademisyenler Betül Tanbay ve Mücella Yapıcı ‘nın Erdoğan ile görüşecek isimler arasında olduğu öğrenildi.
Gazeteci Hayko Bağdat, Twitter’dan yaptığı açıklamada, “Resmi çağrı almamakla beraber Başbakan ile yapılacak toplantıya davet edildim. Dayanışma, Platform, Çevre Örgütleri, Öğrenciler, Sanatçılar vb değişik kesimlerin davet edileceğini biliyorum. Bu “diyalog” toplantılarının devamı olacak gibi. Temsiliyetim kendimle sınırlı elbet. Taksim Dayanışması’nın toplantıya davet edileceğini biliyorum. Örgütlü yapısıyla, kabul etmeleri temsiliyet kabiliyetimizi arttıracaktır” dedi.

Yorumlar kapatıldı.