İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

Ermenistan ulusal azınlıkları için 5 günlük seminer

Sivil Gelişim ve İşbirliği Fonu (SGİF) uzmanlarının «Organizasyonel Gelişim» temalı semineri 9 farklı toplum temsilcisinin etnik, kültürel, dil ve din kimliğinin korunması ve gelişimini hedeflemekte.

***
 Erivan’da bugün 31 Mayıs’ta Ermenistan ulusal azınlıkları için 5 gün süreli «Organizasyonel Gelişim» Semineri başladı. AGİT Erivan Ofisi desteğinde düzenlenen  seminer ulusal azınlıklara yönelik  Sivil Toplum Kuruluşları yöneticileri ve gençlik kolları temsilcileri için öngörülmekte.
AGİT Erivan Ofisi Daimi Temsilcisi Andrey Sorokin ″Bu seminerlerin ulusal azınlık kuruluşlarının, kendi toplumsal ihtiyaçlarını daha iyi karşılama yönündeki çabalarını pekiştirecektir″ dedi.
Sivil Gelişim ve İşbirliği Fonu (SGİF) Bşk. Armen Ghalumyan açıklamasında ″Bu inisiyatif ulusal azınlıkların önümüzdeki süreçte Ermeni sivil sektörüne katılımının artmasına ve genişlemesine katkıda bulunacak″ dedi.
SGİF uzmanlarının «Organizasyonel Gelişim» temalı semineri 9 farklı toplum temsilcisinin etnik, kültürel, dil ve din kimliğinin korunması ve gelişimini hedeflemekte. Etkinliğe Erivan ve Ermenistan’ın farklı eyaletlerinden  toplam 24 katılımcı  «Organizasyonel Gelişim»in esasları, proje geliştirme ve gerçekleştirme, finansal istikrarın temini, sosyal teşebbüsçülük, fon temini ve toplumsal gelişim konularında bilgi almaktalar.
News from Armenia – NEWS.am

Yorumlar kapatıldı.