İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

Ermenistan ve İran arasında enerji takası yapılacak

Ermenistan Enerji Bakanı Armen Movsisyan İran’la enerji konusunda sürdürülen ortaklığın yeni dönemde büyük önem kazandığını açıkladı.Ermenistan-İran Ortak İşbirliği Komisyonu’nun enerji takası yoluyla işbirliğini güçlendireceğini belirten Movsisyan, İran’dan alacakları gaz karşılığında bu ülkeye elektrik satacaklarını, fakat bunun tamamen takas usulüyle gerçekleştirileceğini belirtti.

Movsisyan, Ermenistan ve İran arasındaki doğalgaz hatlarının büyük kapasiteye sahip olduğunu ve zor zamanlar için son derece kullanışlı olduğunu da ifade etti.
Akil Adam: ”Atatürk yarı faşistti”Cemaatin en önemli isminden bomba sözler !Batışehir’den Özel HediyelerKupa finali sonrası kaza: 2 ölüİngiltere’yi sarsan cinayet !Genelkurmay kozmik odaları kapatıyorBu 30.000 yeni memura 2.000 TL maaş !Korucuların korkusu: ”Ya intikam isterlerse!”İçişleri Bakanı kamuda başörtüsünü yasakladı Murat Karayılan Meclis’e geliyor !
12345678910
Analistler, Ermenistan’ın takas politikasının Rusya ile yaşanan doğalgaz fiyat krizinden kaynaklandığını belirtiyor. Geçtiğimiz hafta muhalefet partileri Rusya’nın doğalgaz fiyatında artırıma gitmesinden dolayı hükümetin bu konuda aciz kaldığını söyleyerek, protestolar düzenlemişlerdi.
CİHAN

Kaynak : http://www.haber3.com/ermenistan-ve-iran-arasinda-enerji-takasi-yapilacak-haberi-1980066h.htm#ixzz2U6mcMeTI

Yorumlar kapatıldı.