İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

Tarihi kilise tinerciye kaldı!

İzmir’in Menemen ilçesinde geçen yıl restorasyonu tamamlanan ve çevre düzenlemesi yapılması beklenen Agios Konstantinos Kilisesi, alkol ve uçucu madde bağımlılarının meskeni haline geldi. Menemen Belediye Başkanı CHP’li Tahir Şahin, “Kamulaştırma çalışmalarının tamamlanmasının ardından çevre düzenlemesini yapıp yapıyı hizmete açacağız. Yapının şu andaki durumu bizleri de rahatsız ediyor, korunması için gereken hassasiyeti göstermeye çalışacağız. Ancak asıl çözüm, kamulaştırmaların bir an önce tamamlanıp, hizmete açılmasında” dedi.

***
MUĞLA DHA
Tarihi kilisenin camlarının kırılıp, duvarlarına yazılar yazılması tepki çekti. Özellikle akşam saatlerinde kilise ve çevresinde toplanan alkol uçucu madde bağımlıları nedeniyle tedirgin olduklarını belirten mahalle sakinleri, polis ve belediyeden gerekli önlemleri almalarını istedi.
Menemen Belediye Başkanı CHP’li Tahir Şahin, “Kamulaştırma çalışmalarının tamamlanmasının ardından çevre düzenlemesini yapıp yapıyı hizmete açacağız. Yapının şu andaki durumu bizleri de rahatsız ediyor, korunması için gereken hassasiyeti göstermeye çalışacağız. Ancak asıl çözüm, kamulaştırmaların bir an önce tamamlanıp, hizmete açılmasında” dedi.

Yorumlar kapatıldı.