İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

Ödül Gecesine Azeri-ermeni Dostluk Mesajı Damgasını Vurdu

Magazinci.com tarafından düzenlenen ‘12. İnternet Medyası Yılın En İyileri’ ödül törenine Azerbaycan Milletvekili Ganire Paşayeva ile Ermeni asıllı Türk sanatçı Hayko Tataryan’ın tokalaşması damgasını vurdu.Nurettin Soydanın sahibi olduğu magazinci.com tarafından düzenlenen ‘12. İnternet Medyası Yılın En İyileri’ ödül törenine yıldız yağdı. Birbirinden ünlü konukların hazır bulunduğu törene damgasını vuran olay ise Azerbaycan Milletvekili Ganire Paşayeva ile Ermeni asıllı Türk sanatçı Hayko Tataryan’ın tokalaşması oldu. Gecede ‘Yaşam Boyu Onur’ ödülünü Ermeni asıl Türk sanatçı Hayko Tataryan, ‘Yılın Uluslararası Dostluk ve Barış’ ödülüne layık görülen Azerbaycan Milletvekili Ganire Paşayeva, ile tokalaşarak dostluk mesajı verdi.

Tataryan, “Özellikle 70’li ve 80’li yıllarda Türkiye ile Ermenistan arasındaki krize rağmen sahnede beni bağrına basan söylediğim Türkçe şarkılar yanında Ermenice şarkılarımı da alkışlayan Türk halkına teşekkür ediyorum. Ermeni asıllı Türkiye Cumhuriyeti vatandaş olmaktan büyük gurur duyuyorum” dedi.
Hayko Tataryan, daha sonra sahneden Azerbaycan Milletvekili Ganire Paşayeva dönerek ‘müsaadeniz olursa elinizi sıkmak istiyorum’ dedi. Paşayeva’nın ayağa kalkması üzerine Tataryan, Azeri milletvekilin yanına giderek elini sıktı ve dostluk mesajı verdi. ‘Yılın Uluslararası Dostluk ve Barış’ ödülüne layık görülen Azerbaycan Milletvekili Ganire Paşayeva ise, “Gençliği savaşta geçmiş biri olarak barışın ne demek olduğunu iyi biliyorum. En güzel yıllarımız savaşta geçti. Barış için hepimizin elini taşın altına koyması lazım. Beni bu ödüle layık görenlere teşekkür ederim” diye konuştu.
İHA

Yorumlar kapatıldı.