İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

CorISTAnbul Oda Korosu ve Dolce Brass Quintet

2013 Donizetti Klasik Müzik Ödülleri’nde “Yılın Korosu” dalında aday olan CorISTAnbul Oda Korosu ile adından başarıyla söz ettiren Dolce Brass Quintet bir arada!
Şef: Arda Ardaşes Agoşyan;Soprano solo: Natali Bogosyan; Kontrbas solo: Arda Ardaşes Agoşyan; Tarih ve saat: 12 Mayıs 2013, Pazar, 19:00; Yer: Beyoğlu Aynalıçesme Ermeni Protestan Kilisesi, Emin Camii Sokak No. 32, Aynalıçeşme, Beyoglu

2013 Donizetti Klasik Müzik Ödülleri’nde “Yılın Korosu” dalında aday olan CorISTAnbul Oda Korosu ile adından başarıyla söz ettiren Dolce Brass Quintet bir arada!
CorISTAnbul Oda Korosu, diplomat, yazar, akademisyen, edebiyat ve felsefe hocası, okul müdürü, bolum başkanı, dil öğretmeni, siyasi analist, oyuncu, psikiyatrisi, avukat, matematikçi, mütercim-tercüman, gıda mühendisi, müzik eğitmeni, müzisyen gibi farklı meslek gruplarından, öğrenci ya da mezun, Fransa, Hollanda, Kanada, Amerika, İngiltere, Ukrayna, Ermenistan, Almanya, İtalya ve Türkiye’den koristlerden oluşan ve gittikçe büyüyen renkli kadrosuyla, 2012-2013 sezonunun uçuncu konserini veriyor.
CorISTAnbul, kurucusu Arda Ardaşes Agoşyan şefliği ve müzik direktörlüğünde her zaman renkli ve kaliteli konserlere imza atan, orijinal temalı konserleriyle çoksesli koro müziğinin ülkemizde tanıtılmasına ve seslendirilmesinin gelişimine katkıda bulunmayı amaçlayan 30 kişilik karma bir koro. Agoşyan’in dünyada bir ilke imza atarak Shakspeare’in oyunundan  esinlenerek bestelediği “Romeo” adli ‘koro eslikli kontrbas Konçertosu’nun dünyada ilk seslendirilişinde Hamburglu Ensemble Vocal ile görev aldığı ve konserlerinde birçok eserin Türkiye ve dünyadaki ilk seslendirilişlerini gerçekleştirdiği için 2013 Donizetti Klasik Müzik Ödülleri’nde “Yılın Korosu” dalında aday olarak gösterilmiş durumda.
Geçtiğimiz aylarda Istanbul Devlet Operası’ndan solistleri ağırlayarak, Arda Ardaşes Agoşyan’in orkestra şefliğinde, yine kendisinin çalıştırdığı bir baksa koroyla verdiği “Bir Barok Kutlaması: Haendel ve Charpentier” isimli konseriyle izleyicilere bir Barok ziyafeti yaşatan koro, sezondaki bu üçüncü konserini, adından başarıyla söz ettiren Dolce Brass Quintet ile veriyor. CorISTAnbul Oda Korosu, daha önce yine ayni topluluk ile “Beş Dilde Yeni Yıl” adli bir yılbaşı konseri vermişti.
Şef: Arda Ardaşes Agoşyan
Soprano solo: Natali Bogosyan
Kontrbas solo: Arda Ardaşes Agoşyan
Tarih ve saat: 12 Mayıs 2013, Pazar, 19:00
Yer: Beyoğlu Aynalıçesme Ermeni Protestan Kilisesi,
Adres: Emin Camii Sokak No. 32, Aynalıçeşme, Beyoglu
Bilet fiyatlari:
Tam: 23 TL
Öğrenci: 13 TL
Bilet satın almak için: http://www.biletix.com/etkinlik/PKNP2/ISTANBUL/tr/
Facebook etkinlik sayfası: https://www.facebook.com/events/492604557453853/?fref=ts

Yorumlar kapatıldı.