İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

Florida ve Massachusetts’te Sözde Ermeni Soykırımı Reklamı!

TurkishNY.com – Peace of Art Inc. isimli şirket Nisan ayında sergilenmek üzere, sözde Ermeni soykırımının “kurbanlarının anısına” reklam panoları oluşturdu.Reklam panolarıyla aynı zamanda sözde Ermeni soykırımının tanınması ve sözde soykırıma ilişkin ceza getirilmesi yönünde çağrıda bulunuluyor. Armenian Reporter’ın haberine göre reklam panolarının Foxboro, Watertown ve Cambridge’e yerleştirilmesi planlandı.

3 metreye 9 metre (10′ x 30′) boyutlarındaki bir reklam panosu halihazırda Massachusetts, Foxboro’da sergileniyor.
3.3 metreye 8.2 metre (11′ x 27′) boyutlarındaki bir diğer reklam panosu da Watertown’a yerleştirildi.

Ayrıca yine 3.3 metreye 8.2 metre (11′ x 27′) boyutlarındaki bir üçüncü reklam panosunun da Cambridge’e konulacağı belirtildi.
Peace of Art Inc.’in başkanı ve kurucusu; sanatçı Daniel Varoujan Hejinian konuya ilişkin yaptığı açıklamada, söz konusu reklam panolarıyla sözde Ermeni soykırımının “kurbanlarını andıklarını” ve uluslararası topluma sözde Ermeni soykırımını tanımaları ve “soykırımın faillerini” cezalandırmaları yönünde çağrıda bulunduklarını belirtti.
Hejinian, 1996 yılından bu yana sözde Ermeni soykırımının tanınması yönünde çağrıda bulunuyor. Peace of Art, Inc., sözde Ermeni soykırımının “kurbanlarını anan” ve “soykırımın” tanınması çağrısında bulunan reklam panolarına sponsor olmaya 2004 yılında başladı. Bu yılki mesajda, önceki yıllardan farklı olarak sözde Ermeni soykırımına ilişkin ceza uygulanması çağrısı da yer alıyor.
Benzer reklam panolarının Güney Florida’nın Dade, Broward ve Palm Beach bölgelerinde de sergilenmesi planlandı.
Trafik akışının yoğun olduğu otobanlara konulması planlanan, “Individuals concerned about the plight of Armenians” (Ermenilerin dramıyla ilgili bireyler) isimli oluşum sponsorluğundaki 4.2 metreye 14 metre (14 by 48 foot) boyutlarındaki dört reklam panosuyla sözde Ermeni soykırımının “kurbanlarının anılması” ve sözde Ermeni soykırımını resmen tanıyan ülkelere teşekkür edilmesi amaçlandı.

Yorumlar kapatıldı.