İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

Serj Sarkisyan, Süryani toplumunu «Hab-Nisan» vesilesiyle kutladı

Ermenistan Cumhurbaşkanı Serj Sarkisyan, Süryani toplumunu  Yeni Yıl Bayramı ″Hab-Nisan″ vesilesiyle bir kutlama mesajı yayımladı…  «Ermenistan Süryani toplumunun saygıdeğer temsilcileri; sizi ″Hab-Nisan″ Süryani Yeni Yılı vesilesiyle muhabbetle kutluyorum. Bu güzel bayramı ulusal geleneklerinize sadakati koruyarak törenler ve gereğince kutlayacağınızdan şüphem yoktur. Ermeni ve Süryani halklarının komşuluk ve dostluğu, işbirliği ve kültürel karşılıklı zenginleşmenin asırlara uzanan bir tarihi bulunmaktadır.

***
Ermenistan Cumhurbaşkanı Serj Sarkisyan, Süryani toplumunu  Yeni Yıl Bayramı ″Hab-Nisan″ vesilesiyle bir kutlama mesajı yayımladı.
Mesajda özellikle şunlar ifade edilmekte:
«Ermenistan Süryani toplumunun saygıdeğer temsilcileri; sizi ″Hab-Nisan″ Süryani Yeni Yılı vesilesiyle muhabbetle kutluyorum. Bu güzel bayramı ulusal geleneklerinize sadakati koruyarak törenler ve gereğince kutlayacağınızdan şüphem yoktur.
Ermeni ve Süryani halklarının komşuluk ve dostluğu, işbirliği ve kültürel karşılıklı zenginleşiminin asırlara uzanan bir tarihi bulunmaktadır. Ermenistan’ın tüm yurttaşları, aralarında Ermeniler ve Süryanilerin yeni nesilleri de olmak üzere bu gelenekleri devam ettirmek ve yeniden geliştirme şans ve onuruna sahiptir.
Sevgili yurttaşlar!
Doğanın uyanışını sembolize eden bu bayram vesilesiyle, başarılarınızın katlanmasını diliyorum. Ortak yurdumuzun sizinle ve sizin başarılarınızla daha güçlü  olduğuna emin olunuz.»
News from Armenia – NEWS.am

Yorumlar kapatıldı.