İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

Knyaz Hasanov: Tüm Dünyaya yayılmış Kürtler Erivan’ı kültür merkezlerinden biri olarak gözlemliyor

Erivan Belediye Başkanı Taron Margaryan’ın Kürt halkının yeni yıl Nowroz Bayramı vesilesiyle kutalamasını yard. Vano Vardanyan , Ermenistan Kürt Ulusal Konseyi Başkanı  Knyaz Hasanov’a nakletti ve topluma huzur, programlarının gerçekleşmesi ve yeni kazanımlar diledi.Vano Vardanyan, Belediye başkanı adına  ″Kürt toplumu kendi özgün rolüyle siyasi programlara daima aktif şekilde katıldı ve yanımızda oldu. Erivan Belediyesi ulusal azınlıkların siyasi yaşamda rol ve önemini önemsemekte ve yetkileri çerçevesinde işbirliğinde bulunmaya ve desteklemeye hazırdır″ dedi.

Erivan Belediyesi Basın Servisinden verilen bilgiye göre; Taron Margaryan’a takdiri ve kutlaması için teşekkür eden Knyaz Hasanov, Erivan’da yaşayan Kürt toplumunun farklı siyasi programlara daima aktif katılım gösterdiğini ve işbirliğini genişletmeye hazır olduklarının altını çizdi.
Ermenistan Kürt Ulusal Konseyi Bşk.  sözlerinde şunları da kaydetti: ″Belediye Bşk. Taron Margaryan tarafından gösterilen bu dikkat, Ermeni halkıyla dostluk bağlarımızın güçlü olduğunu kantlamaktadır. Tüm Dünyaya yayılmış Kürtlerin, Erivan’ı kültür merkezlerinden biri olarak gözlemliyor olması, artık şaşılası bir durum değildir. Bu Erivan yönetimi tarafından daimi gösterilen dostane tutumun sonucudur, bunun için de samimiyetle müteşekkiriz. Başkentin çevre düzeni ve gelişimi yönünde yürütülen çalışmaları önemseyerek, ki bunlar son dönemde daha fark edilir olmaktadır, toplumumuz adına kentin gelişimi için olası olan herşeyi yapmaya hazır olduğumuzu ifade ediyoruz.
Belediye Bşk. Yard. Vano Vardanyan, ilerde Kürt toplumuyla bağların daha da genişleyeceği ve yeni ortak programların gerçekleştirilmesi olanağı sağlanacağını ifade etti.
News from Armenia – NEWS.am
http://news.am/tur/news/145785.html

Yorumlar kapatıldı.