İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

Fransa’dan gizli Ermeni soykırımı atağı

François Hollande da (seçim kampanyasinda verdiği sozleri süratle uygulamaya geçirmediğinden popülaritesi yıldırım hızıyla düşerken yapılacak hiçbir işi kalmamış gibi) Ermeni dosyasını tekrar ele alacak. Bu konuda büyük bir anket açılmış “BU YASA GEREKLİ Mİ, DEĞİL Mİ?” diye. Sizler asağıdaki web adresini açıp ,kocaman bir “NON” koyunuz. Bu iletiyi tüm tanıdıklarınıza gönderiniz. Şu anda OUI (evet ) oranı %52, NON (hayır ) ise %48.

***
Ermeni Soykırımını inkar edenlere para ve hapis cezası kanunu hem meclisten hem de senatodan kabul oylarıyla geçmesine rağmen, Fransız Yüksek Anayasa Mahkemesince iptal edilmisti.
Şimdi Sarkozyden kurtulmak icin geçen Mayısta oy verilen François Hollande da (seçim kampanyasinda verdiği sozleri süratle uygulamaya geçirmediğinden popülaritesi yıldırım hızıyla düşerken yapılacak hiçbir işi kalmamış gibi) Ermeni dosyasını tekrar ele alacak. Bu konuda büyük bir anket açılmış “BU YASA GEREKLİ Mİ, DEĞİL Mİ?” diye. Sizler asağıdaki web adresini açıp ,kocaman bir “NON” koyunuz.Bu iletiyi tüm tanıdıklarınıza gönderiniz.
Şu anda OUI (evet )oranı %52 ,NON (hayır ) ise %48
BUNU DEĞİŞTİRMEK GEREKİR.
“HAYIR” için SİTEYE GİRİP KIRMIZI RENKLİ (NON) YAZAN YERİ
İŞARETLEYEBİLİRSİNİZ.
LUTFEN BU ANKETI ARKADASLARINIZA DUYURUNUZ
http://www.newsring.fr/societe/165-faut-il-une-loi-sur-le-genocide-armenien
[18]
http://www.sentezhaber.com/dunya/fransadan-gizli-ermeni-soykirimi-atagi-h128325.html

Yorumlar kapatıldı.