İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

Hayko Cepkin dayağa iyi olmuş dedi

Cepkin, adınızın dayakçıya çıkması sizi rahatsız ediyor mu sorusuna “iyi olmuş, insanlar hadlerini bilirler” sözleriyle yanıt verdi. Cepkin iddia sahibinin kendisine ırkçı jargonla hakaret ettiğini söyleyerek, aynı zamanda şantaj nedeniyle kendisinden davacı olduğunu açıkladı. Cepkin, adınızın dayakçıya çıkması sizi rahatsız ediyor mu sorusuna ise “iyi olmuş, insanlar hadlerini bilirler” sözleriyle yanıt verdi.(Hayko maalesef yine yanlış yapıyor. Görüldüğü gibi Şirin Hanım konuşmanın bir cümlesini seçip başlığa koyarak linç kampanyasına dolaylı yoldan destek veriyor. HYETERT)

***
Hayko Cepkin hakkındaki kadına yönelik şiddet uyguladı iddialarına A Haber’de Şirin Sever’in sunduğu Jurnal’de yanıt verdi.
Cepkin iddia sahibinin kendisine ırkçı jargonla hakaret ettiğini söyleyerek, aynı zamanda şantaj nedeniyle kendisinden davacı olduğunu açıkladı. Cepkin, adınızın dayakçıya çıkması sizi rahatsız ediyor mu sorusuna ise “iyi olmuş, insanlar hadlerini bilirler” sözleriyle yanıt verdi.
Bir kadına kafa atıp yerlerde sürüklediği iddia edilen Hayko Cepkin o olay anını anlatarak kendisini savundu;
“Sokakta arkadaşlarla iki sohbet yapılırken, sohbet esnasında iki genç erkek arkadaş benimle tokalaşmaya geliyor. Bayan arkadaş ileriden zikzaklar çizerek ‘kim bu be’ diyerek, onlar ifadelerde yer aldı, ırkçı jargon kullanarak, bunun mu elini sıkıyorsunuz? Diyor ve yakama yapışıyor. Yakama yapışınca etrafımdaki arkadaşlarım onu oradan çektiler. Mekânın güvenliği onu aşağıya doğru yollamak için tuttular. Gece kendi arbedesiyle bitti, bizim herhangi bir darbımız yok.”
BENDEN PARA İSTEDİ
İddia sahibi kişinin kendisinden para sızdırmak için bu dayak olayını aktardığını öne süren Cepkin, “Pazartesi günü menajerimizi saat 12’de bir randevuya davet ediyorlar. Bu konuyu basına yansıtıp, beni karalama kampanyası düzenlenmeden önce bunu 50 bin TL karşılığında bu çözebiliriz gibi. Saat 4’te ikinci telefon konuşması oluyor. Taksim’de buluşma oluyor. Kameralı bir yerdeler. Önce avukatla konuşuluyor. Benim menajerim görüşmeyi yapıyor. Şantaja para olarak karşılık verilmeyeceği anlaşılınca, kafa tekme yemiş kadın kafeye geliyor. Bu görüntüleri emniyet, mekânın oradaki görüntüleriyle beraber savcılığa veriyor. “
ADIM DAYAKÇIYA ÇIKTIYSA İYİ
Avukatlarının şantaja maruz kaldığı için dava açtığını söyleyen Hayko Cepkin, 2007 yılında Nişantaşı’nda birinin bacağını kırdığı, İzmir’de bir seyircisine yumruk attığı hatırlatılınca tuhaf bir karşılık verdi;
-“Ne güzel, insanlar hadlerini bilir. Şimdi ayak meselesi, trafik tartışması, yolun ortasında yolcunun kapıyı açması, bizim motorizeyi devirmesi, küfürleşme, fiks menü, şahsın, yukarıdan savurduğu tekmeyi benim tutmam sonucu kişinin düşmesi. 8 senede 2 davam var 8 senede onlarca sosyal sorumluluk projem var. İki olay üzerinden bana dayakçı diyorsanız, bu yamuk bir bakış açısı.”
IRKÇI İDDİASI
Tartıştığı kadının kendisine ‘ırkçı’ sözlerle saldırdığı yönündeki iddiasıyla ilgili de Cepkin şunları söyledi;
“Yıllardır yaşadığım şeyler. Sık sık değil, bunları netice itibariyle dile getirmeyi seven bir insan değilim. Bu konuda yapıcı olmamız gereken zaman diliminde olduğumuz için. İnsanlar içinde yeri geldiğinde vahşi patlamalar oluyor, öyle olmadığını düşündüğü şey belirli bir alkol seviyesinden sonra fışkırıyor. Ben yıllardır bunlarla karşılaştığım için bunlara ne cevap vereceğimi biliyorum artık. Benim kimlik derdim yok zaten, ben insanım. Albümün çıktığı, bilinir bir adam olmaya başladıktan sonra çok ağır ırkçı şeylerle karşılaştım. Kendi yolumuzda mücadele ederek son beş senede azaldığını söyleyebilirim.”
http://www.internethaber.com/hayko-cepkin-dayaga-iyi-olmus-dedi-506554h.htm

Yorumlar kapatıldı.