İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

‘Ermeni P.ç’ Diyerek Saldırdı

Avukatı Hayko Cepkin’in neden kızdığını açıkladı ve MOBESE kayıtlarını delil gösterdi. Hayko Cepkin’in avukatı, ünlü rock’çının bir kadını dövdüğü iddiası üzerine şu açıklamayı yaptı: “MOBESE kayıtları mevcut. O kadın Hayko’ya ‘O… çocuğu’ ve ‘Ermeni p…’ diyerek saldırdı. Asıl biz G.D.A. adlı kadından şikayetçiyiz!”

OLAY NASIL OLMUŞTU?
Sıradışı tarzıyla özel bir hayran kitlesine sahip olan Hayko Cepkin, önceki akşam bir mekanda gerçekleştirilen bir etkinlik çerçevesinde DJ kabinine geçmiş ve alkolün de etkisiyle finalde olay çıkarmıştı.
Performansıyla büyük beğeni toplayan rockçı, mekanın önünde bir kadın dinleyicisine kafa attığı öğrenildi.
Akşam’dan Samet Aday’ın haberine göre; olayın daha fazla büyümesini önlemek isteyen şarkıcının menajeri ise araya girerek yüzü kanlar içinde kalan kadının gönlünü almaya çalıştı.
Cepkin de sarışın hayranıyla mekanın önünde uzun süre konuştu. Ünlü rockçı, ardından menajeri ve beraberindeki arkadaşlarıyla birlikte bir başka bara giderek, ‘mağdure’ye içki ısmarladı.
TAKTİK İŞE YARAMADI
Bu sırada gazetecilerin takipte olduğunu fark eden sanatçı, dikkat dağıtmak için yoldan yürüyen gençlerle tokalaşmaya başladı. Cepkin’in son hamlesi ise Tarlabaşı’nda dövdüğü dinleyicisine çorba ısmarlamak oldu. Rockçı, ardından vedalaşarak evinin yolunu tuttu.
Sabah : http: //www.sabah.com.tr
                      
Bu Haberle İlgili Yorumlar Toplam 8 yorum
MURAT KARA:
Kadın hakaret etmiş olabilir küfür de edebilir .Ama bu ülkede kanun vardır eğer öyle bir durum varsa gidip şikayette bulunursun gereği yapılır.Bügün sanal alemde birisine hakarette bulunursan o kişi şikayette bulunursa gerekli işlem derhal yapılır .Sen sanatçıyım diye geçiniyorsun bu ülkenin hassasiyetlerini iyi bilen birisi olman lazım.Toplum önünde olan kişiler tahrik edilmek içinde proveka de edilebilir .Sokak çocuğu gibi hemde bir kadına kafa atmakta neymiş.Orta bir kalabalık seni linç etse bunun sorumlusu sen mi kalabalık mı olurdu ?Misafir olduğunuz bu ülkede ev sahibi gibi davranmayın .
HASAN ÇELİK:
Anadolunun kimin olduğunu okuyun öğrenin. 10 000 yıldır anadoluda Türk hakimiyeti vardır. Atlantisten, Sümerlere oradan Trovalılar, Hititler, Etiler, Lidyalılar ve Biznsın kurucuları Türklerdir. Yunan dediğiniz miletin ataları olan Akalar da Türktür. Gidin kitap okuyun gerçekleri okuyun. Roma , Paris şehrini Türkler Kurmuştur. Son Truvallar kitabunda bu bilgiler mevcuttur. Hepsi bilim ve tarafından belgelenmiştir.
GÜLER AKASLAN:
ne demek ermeniler ülkesinde yaşasın ozaman dünyadaki bütün türklerde gelsin ülkemizde yaşasın nasıl bir zihniyettir anlamadım
EKİN YOLDAŞ:
haykonun yaptığı çirkin bir davranış yani kadına şiddet.Lakin kadının bir milleti yani ermenileri aşağılaması dahada çirkin niye ermeniler ülkesine gidecekmiş her insan istediği ülkede yaşama hakkına sahiptir
YAŞASIN ERMENİ VE SÜRYANİLER:
asıl ermenilerin yurdu türkiye biz türkler sonradan gelip ermeni ve süryanileri zorla burdan kovduk.
YORUMCU:
asıl bu ülkede ermeniler rumlar iyi yaşar türkler sürünür neden şaşırdınki
SAFAK ERMAN:
ne biçim yorum yazıyorsun YOK isimli yorumcu.TC yi sevmeyen ihsanlar Ülkeyi yönetiyor veya senin düşüncene göre Tüm Almanya daki Türklere buraya mı gelme li? O zaman istanbul da doğmayan da doğduğu yere gitsin.
YOK:
hayko ermenimi ne işi var bu ülkede peki kendi ülkesinde neden yaşamıyor ki
http://www.haberler.com/ermeni-p-c-diyerek-saldirdi-4353248-haberi/

Yorumlar kapatıldı.