İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

Ermeni asıllı vatandaşlara yapılan saldırının sebebi ne?

Fatih bölgesinde son günlerde kesici aletlerle gerçekleştirilen 4 saldırının 3’ünün Ermeni asıllı vatandaşlara yönelik olduğunu belirten Demir, saldırganların özellikle yaşlı ve yalnız yaşayan kişileri tercih ettiğini belirtti. Bu haberin yansımasının Amerika’dan çıktığını ifade eden Demir; “Her yıl Ermeni konuları, soykırım konuları önümüze getiriliyor. Netice itibariyle bunu bir şekilde kullanıyorlar. 560 yıldır birlikte yaşamışlığımız, birbirimizin bayramını kutlamışlığımız, ihtiyaçlarımızı karşılamışlığımız ve de çok güzel bir komşuluğumuz var. Nisan ayı gibi ermeni tasarısının yeniden gündeme gelmesi söz konusu. Türkiye yükselen bir değer, sınırlarını aşan bir etkisi var. Bu mevzu da sürekli pişirilip önümüze konuluyor. Emniyet ciddi şekilde çalışıyor. İnşallah olayın sorumluları bulunur da bu iddialar son bulur.” Diye konuştu. (Garip bir bağlantı kuruluyor. Soykırımla Samatya olaylarının ne ilgisi varsa!! HYETERT)

***
Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir , konuyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu.
Son günlerde basında sıklıkla yer alan, ‘Ermeni asıllı vatandaşlara saldırı’ haberleri bir provokasyon hazırlığının başlangıcı mı?


Samanyolu Haber Televizyonu Güncel Durum Programı’nda son günlerde Ermeni asıllı vatandaşlara yapılan saldırının detayları ve sebepleri masaya yatırıldı. Sunucu Asım Yıldırım ‘ın sorularını cevaplayan Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir , konuyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu.
Fatih bölgesinde son günlerde kesici aletlerle gerçekleştirilen 4 saldırının 3’ünün Ermeni asıllı vatandaşlara yönelik olduğunu belirten Demir, saldırganların özellikle yaşlı ve yalnız yaşayan kişileri tercih ettiğini belirtti. Polisin izlenimlerine göre, Ermeni asıllı yaşlı kadınların öncelikle apartmanlarının boşluğunda darp edildiğini sonra da evlerine girilip, değerli eşyalarının alındığını aktaran Demir, gasp olayının sıklıkla yaşandığını, Ermeni ve Müslüman vatandaşların arasına nifak sokacak bir durum olmadığını dile getirdi.
Bu haberin yansımasının Amerika’dan çıktığını ifade eden Demir; “Her yıl Ermeni konuları, soykırım konuları önümüze getiriliyor. Netice itibariyle bunu bir şekilde kullanıyorlar. 560 yıldır birlikte yaşamışlığımız, birbirimizin bayramını kutlamışlığımız, ihityaçlarımızı karşılamışlığımız ve de çok güzel bir komşuluğumuz var. Nisan ayı gibi ermeni tasarasının yeniden gündeme gelmesi söz konusu. Türkiye yükselen bir değer, sınırlarını aşan bir etkisi var. Bu mevzu da sürekli pişirilip önümüze konuluyor. Emniyet ciddi şekilde çalışıyor. İnşallah olayın sorumluları bulunur da bu iddialar son bulur.” Diye konuştu.
http://www.samanyoluhaber.com/gundem/Ermeni-asilli-vatandaslara-yapilan-saldirinin-sebebi-ne/947764/

Yorumlar kapatıldı.