İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

Tuluyhan Uğurlu Mesrop Mutafyan Kültür Merkezi’nde

Tuluyhan Uğurlu, Türkiye ve Dünyada 300’ün üzerinde konserde seslendirdiği Dünya Başkenti İstanbul isimli projesine yine İstanbul’un farklı mekânlarından birinde devam ediyor. Kumkapı’da Meryem Ana Kilisesi kompleksi içinde bulunan Mesrop Mutafyan Kültür Merkezi’nde 23 Şubat Cumartesi ve 24 Şubat Pazar günleri gerçekleştireceği konserle, Uğurlu bu kez İstanbul’un yine farklı bir yüzünü, farklı bir semtini anlatmaya hazırlanıyor.

***
Tuluyhan Uğurlu – Dünya Başkenti İstanbul
Kumkapı Meryem Ana Kilisesi – Mesrop Mutafyan Kültür Merkezi, İstanbul
Tuluyhan Uğurlu, Türkiye ve Dünyada 300’ün üzerinde konserde seslendirdiği Dünya Başkenti İstanbul isimli projesine yine İstanbul’un farklı mekânlarından birinde devam ediyor. 
Kumkapı’da Meryem Ana Kilisesi kompleksi içinde bulunan Mesrop Mutafyan Kültür Merkezi’nde 23 Şubat Cumartesi ve 24 Şubat Pazar günleri gerçekleştireceği konserle, Uğurlu bu kez İstanbul’un yine farklı bir yüzünü, farklı bir semtini anlatmaya hazırlanıyor.
Dünya Başkenti İstanbul, İstanbul’un tarihi, kültürü, geçmişi ve geleceği arasında yürüyen, her konserde kentin unutulmuş, bilmediğimiz ya da dikkat etmediğimiz farklı bir semtini, farklı bir yanını anlatan dinamik bir proje… Tuluyhan Uğurlu’nun 23 Şubat Cumartesi saat 17.00, 24 Şubat Pazar günü 15.00’da sahneye çıkacağı Meryem Ana Kilisesi Kompleksi – Mesrop Mutafyan Kültür Merkezi’nin tarihi 1826’ya kadar uzanıyor.
Kilise 1. Dünya Savaşı sırasında depo olarak kullanılmış, 1940’lı yıllarda zincir ve halat fabrikası olarak hizmet vermiş. Harap durumda kaderine terk edilen bu tarihi mekân, 2010 Avrupa Kültür Başkenti programı kapsamında 28 Aralık 2011 tarihinde kilise ve kültür
http://www.biletix.com/etkinlik/PKTL1/TURKIYE/tr

****

Tuluyhan Uğurlu, Dünya Başkenti İstanbul Meryem Ana Kilisesi konserlerinde sahneyi kendi müzik grubu ile paylaşacak.Konserin bir bölümünde  koro şefimiz Adruşan Halacyan’a  eşlik edecektir.Detayları üstteki linkten takip edebilirsiniz.

Saygılarımla,
Vartanants Koro Yönetim Kurulu Adına
Başkan
Nubar Güzeldevletyan / devletian@hotmail.com

Yorumlar kapatıldı.