İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

Rusya ile Ermenistan’dan savunma işbirliği anlaşması

Rusya ile Ermenistan, çeşitli konularda ortak askeri teşebbüsler kurulmasını içeren savunma işbirliği anlaşması imzaladı… Ermenistan’ın başkenti Erivan’da imzalanan anlaşmanın ardından Ermeni yetkili Artur Bagdasaryan, anlaşmanın Ermenistan savunmasına önemli katkıda bulunacağını söyledi.Anlaşmaya göre Ermenistan’daki askeri araç, donanım ve helikopterlerin bakım ve onarımı için merkezler ile Rus kamyon üreticisi Kamaz’ın şasisine dayalı bir montaj bandı kurulacak.

***Rusya ile Ermenistan, çeşitli konularda ortak askeri teşebbüsler kurulmasını içeren savunma işbirliği anlaşması imzaladı.
Rusya ile Ermenistan arasında savunma işbirliği anlaşması imzalandı. İmzalanan anlaşmada ortak askeri teşebbüslerin kurulması, askeri donanımların bakım ve tamiri için merkezler açılması gibi maddeler yer alıyor.
Ermenistan’ın başkenti Erivan’da imzalanan anlaşmanın ardından Ermeni yetkili Artur Bagdasaryan, anlaşmanın Ermenistan savunmasına önemli katkıda bulunacağını söyledi.
Anlaşmaya göre Ermenistan’daki askeri araç, donanım ve helikopterlerin bakım ve onarımı için merkezler ile Rus kamyon üreticisi Kamaz’ın şaşisine dayalı bir montaj bandı kurulacak.
http://www.timeturk.com/tr/2013/01/31/rusya-ile-ermenistan-dan-savunma-isbirligi-anlasmasi.html

Yorumlar kapatıldı.