İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

Barthomoleos : Birand’ı Çok Seviyorduk, Azınlık İsteklerine Her Zaman Destek Verdi

Barthomoleos, şunları söyledi: “Rahmetliyi çok seviyorduk. 9 Ocak akşamı evinde yemek yedik. Unutulmaz bir akşam geçirdik. Aramızdan kimse böyle bir şeyi tasavvur edemezdi. Ama yüce Allah’ın dediği olur her zaman. Biz yüce rabbimizin isteklerine itaat etmeliyiz.Türk toplumuna, uluslararası topluma, dünya barışına daha çok uzun süreler hizmet edebilirdi. Çok cesur, çok demokrat birisiydi. Azınlığın isteklerine her zaman destek verdi. Ona minnettarız.”

***
İSTANBUL (ANKA) – Fener Rum Patriği Barthomoleos, gazeteci Mehmet Ali Birand’ı çok sevdiğini söyledi ve unutulmaz bir arkadaşı olduğunu ifade etti.
Fener Rum Patriği Barthomoleos, Teşvikiye Camii’ne gelişinde gazetecilerin sorularını yanıtladı. Barthomoleos, şunları söyledi:
“Rahmetliyi çok seviyorduk. 9 Ocak akşamı evinde yemek yedik. Unutulmaz bir akşam geçirdik. Aramızdan kimse böyle bir şeyi tasavvur edemezdi. Ama yüce Allah’ın dediği olur her zaman. Biz yüce rabbimizin isteklerine itaat etmeliyiz.Türk toplumuna, uluslararası topluma, dünya barışına daha çok uzun süreler hizmet edebilirdi. Çok cesur, çok demokrat birisiydi. Azınlığın isteklerine her zaman destek verdi. Ona minnettarız.” (ANKA)
(EG/HF)
http://www.haberx.com/barthomoleos_birandi_cok_seviyorduk_azinlik_isteklerine_her_zaman_destek_verdi(17,n,11199885,297).aspx

Yorumlar kapatıldı.