İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

Kadıköy’de vahşi cinayet

Kadıköy’de Aramyan Uncuyan İlköğretim Okulu’nda bilgisayar öğretmeni olarak 9 yıldır görev yapan 40 yaşındaki İlker Şahin’den uzun süre haber alamayan meslektaşları saat 19.30’da evine gitti. Kapıyı açan olmayınca polise ihbarda bulundu. Çilingir ile kapıyı açan polis korkunç manzarayla karşılaştı. Saldırgan ya da saldırganlar ile evin içinde boğuştuğu belirtilen İlker Şahin’in 3 gün önce korkunç cinayete gittiği belirtildi.




Korkunç cinayet, Caferağa Mahallesi Sivastopol Sokak 34 numarada yer alan Piraye Apartmanı’nın bodrum katında gerçekleşti. Kadıköy’deki Aramyan Uncuyan İlköğretim Okulu’nda bilgisayar öğretmeni olarak 9 yıldır görev yapan görev yapan ve 1 sene önce eşinden boşanan 1 kız çocuk babası 40 yaşındaki İlker Şahin’den 3 gündür haber alamayan meslektaşları saat 19.30 sıralarında toplu halde evine gitti. Cep telefonu da kapalı olan İlker Şahin’in kapısını çalan meslektaşları açan olmayınca durumu “155 Polis İmdat” telefonuna ihbarda bulundu. Polis ekipleri kapıyı açan olmayınca bir çilingir çağırdı. Çilingirin kapıyı açmasıyla eve giren polis memurları korkunç manzarayla karşılaştı. İlker Şahin’in boğazı kesilerek öldürüldüğünü öğrenen meslektaşları gözyaşlarını tutamadı. Cinayet masası ekipleri, ceset üzerinde saatlerce yaptığı incelemede yaklaşık 3 günlük olduğu tahmininde bulundu. Vahşi cinayete kurban giden İlker Şahin’in katil ya da katilleriyle uzun süre boğuştuğu ve kanlar içinde olduğu belirtildi. 

Ceset, Olay Yeri İnceleme Polisi ve Cumhuriyet Savcısı’nın saatler süren incelemelerinin ardından, Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı. 

Öte yandan polis, öldürülen İlker Şahin adlı öğretmenin cep telefonundaki son mesajını, öğretmen arkadaşlarına attığını tespit ederken, Şahin’in, “Paskalya Bayramınız kutlu olsun” diyerek toplu mesaj gönderdiği kaydedildi

Polis, öğretmenin hırsızlık amacıyla öldürülme olasılığının uzak bir ihtimal olduğunu belirterek her ihtimale yoğunlaştıkları öğrenildi.

http://www.haberturk.com/gundem/haber/810515-kadikoyde-vahsi-cinayet

Yorumlar kapatıldı.