İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

BDP’den Doğuş Bayramı için mesaj

BDP Eş Başkanları Gülten Kışanak ve Selahattin Demirtaş, Hıristiyan yurttaşların “25 Aralık Doğuş Bayramı”nı kutladı. “… Acı ve gözyaşıyla geçirilen son bayram olması temennisiyle,  25 Aralık Doğuş Bayramı’nın ülkemize, dünyaya  barış ve kardeşlik getirmesini diler, ülkemizdeki Hristiyan yurttaşların ve tüm Hristiyanlık Aleminin bu kutsal gününü kutlarız.”

ANKARA- BDP Eş Başkanları Gülten Kışanak ve Selahattin Demirtaş, bir mesaj yayınlayarak Hıristiyan yurttaşların “25 Aralık Doğuş Bayramı”nı kutladı.
“Bayramlar; barış, kardeşlik, hoşgörü ve kucaklaşma duygularının yükseldiği kutsal günlerdir” diyen Kışanak ve Demirtaş, meseajlarında şu ifadelere yer verdi: “Gerçek bir bayramın yaşanabilmesi; ancak, savaşların, trajedilerin son bulması, onurlu bir barış ortamının tesis edilmesi ve halklar arası kucaklaşmanın sağlanmasıyla mümkün olabilir.
Acı ve gözyaşıyla geçirilen son bayram olması temennisiyle,  25 Aralık Doğuş Bayramı’nın ülkemize, dünyaya  barış ve kardeşlik getirmesini diler, ülkemizdeki Hristiyan yurttaşların ve tüm Hristiyanlık Aleminin bu kutsal gününü kutlarız.”
http://www.etha.com.tr/Haber/2012/12/24/yasam/bdpden-dogus-bayrami-icin-mesaj/

Yorumlar kapatıldı.