İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

Ermeni Derneğinden ‘Provokasyon’ Açıklaması

Batman’ın Sason ilçesinde faaliyet yürüten Sason Ermeniler Derneği’nin Başkanı , Ermeni cemaati üyesi olan E.B.’nin, 28 ve 29 Temmuz 2012 tarihinde yaptıkları programda, Müslümanlara kendisini dövdürtmek için bin TL para teklif ettiğini iddia etti. Dağcı, E.B.’nin, Müslüman ve Ermeniler arasında provokasyonu hedeflediğini ve Türkiye’yi kötülemeye çalıştığını öne sürdü. Dağcı, “Programa Amerika’dan, Ermenistan’dan ve birçok yerden basın mensubu geldi. E.B. de oradaydı. Basının gelmesini fırsat bildi. Beni orada Müslüman vatandaşlara dövdürmek istedi. Bu şekilde bir provokasyon çıkartmayı hedefledi” diye konuştu. (Gel çık işin içinden HYETERT)

***
Sason Ermeniler Derneği Başkanı Aziz Dağcı, Ermeni bir vatandaşın provokasyon amacıyla kendisini Müslümanlara dövdürtmeye çalıştığını iddia ederek, bu kişi hakkında suç duyurusunda bulunduğunu söyledi.
Batman’ın Sason ilçesinde faaliyet yürüten Sason Ermeniler Derneği’nin Başkanı , Ermeni cemaati üyesi olan E.B.’nin, 28 ve 29 Temmuz 2012 tarihinde yaptıkları programda, Müslümanlara kendisini dövdürtmek için bin TL para teklif ettiğini iddia etti. Dağcı, E.B.’nin, Müslüman ve Ermeniler arasında provokasyonu hedeflediğini ve Türkiye’yi kötülemeye çalıştığını öne sürdü. Dağcı, “Programa Amerika’dan, Ermenistan’dan ve birçok yerden basın mensubu geldi. E.B. de oradaydı. Basının gelmesini fırsat bildi. Beni orada Müslüman vatandaşlara dövdürmek istedi. Bu şekilde bir provokasyon çıkartmayı hedefledi” diye konuştu.
Bu kişinin amacının provokasyon yapmak olduğunu öne süren Dağcı, “Bu kişinin amacı, Müslüman ve Ermeni toplulukları arasında provokasyona yol açmaktı. Ancak amacına ulaşamamış ve Müslüman kardeşlerimiz bu oyuna alet olmamıştır. Gayesi, Türkiye’yi dünyaya kötülemek” dedi. Can güvenliğinin tehlikede olduğunu söyleyen Dağcı, Sason Cumhuriyet Başsavcılığı’na ve İstanbul’daki ilgili makamlara suç duyurusunda bulunduğunu söyledi.
Kaynak: İHA
http://www.haber7.com/guncel/haber/966521-ermeni-derneginden-provokasyon-aciklamasi

Yorumlar kapatıldı.