İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

Mainz’de Ermeni Matbaacılığının 500. Yılına yönelik bir sergi açıldı

Başbakan Sarkisyan daha sonra Mainz kenti «Gutenberg Müzesi»nde organize düzenlenen Ermeni Matbaacılığının 500. Yılına yönelik bir sergiye katıldı… Başbakan Sarkisyan, bölge başbakanı Kurt Beck ve Mainz Belediye Bşk. Michael Ebling’e sergiye katılımları ve düzenlenmesine katkılarından ötürü tesekkür etti.

Başbakan Tigran Sarkisyan’ın Almanya’ya resmi ziyareti devam ediyor. Başbakanlık Basın Servsinden verilen bilgiye göre; bşbakan Tigran Sarkisyan 7 Aralık’ta Mainz kentini ziyaret etti; Rhineland-Palatinate bölgesi başbakanı Kurt Beck’le bir buluşma gerçekleştirdi. Buluşmada özellikle mühendislik ürünleri, turizm, ilaç imalatı alanında ikili işbirliği olanakları değerlendirildi. Buluşmada küçük ve orta çaplı ortak teşebbüsçülüğün realizasyonu perspektifine de değinildi.
Başbakan Sarkisyan daha sonra Mainz kenti «Gutenberg Müzesi»nde organize düzenlenen Ermeni Matbaacılığının 500. Yılına yönelik bir sergiye katıldı.
Başbakan Sarkisyan, bölge başbakanı Kurt Beck ve Mainz Belediye Bşk. Michael Ebling’e sergiye katılımları ve düzenlenmesine katkılarından ötürü tesekkür etti.
http://news.am/tur/news/131765.html

Yorumlar kapatıldı.