İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

Avustralya’da Ermeni kadın bakan herkese örnek oldu

Yeni Güney Galler eyaleti Ermeni kadın bakanı Gladys Berejiklian, 42 yaşındaki Gladys Berejiklian giyinmede olduğu gibi karakter açısından da örnek alınacak ideal bir figure. İki yıl önce saçlarında ak tel bulduğunu itiraf etmesine rağmen, yaşı olmayan bir kadın intibası uyandırmakta.

***
 NEWS.am «The Sunday Tekegraph» gazetesinin Yeni Güney Galler eyaleti Ermeni kadın bakanı Gladys Berejiklian’a ilişkin makalesini sunuyor.
«Evli değil, oldukça sadece bir giyim zevki var, Yeni Güney Galler Millet Meclisi üyesi, aslen Ermeni. Hükümet üyeleri arasında  ″biraz hayırsever″ olarak tanınmakta. Berejiklian Ulaştırma Bakanlığını yönetmekte ve ″mavi yakalılar kültürünü yıkmakta″. Berejiklian 1990’lı yıllarda Sydney Üniversitesi’nde öğrenim görürken Genç Liberallere katıldı. Liberallerin eski lideri Peter Collins’in ofisinde çalışırken, partinin yeni simalara ihtiyacı olduğundan, onu yasama organına girmek için ikna ettiler.
42 yaşındaki Gladys Berejiklian giyinmede olduğu gibi karakter açısından da örnek alınacak ideal bir figure. İki yıl önce saçlarında ak tel bulduğunu itiraf etmesine rağmen, yaşı olmayan bir kadın intibası uyandırmakta.
Hazineden sorumlu Michael Bird onu en çalışkan bakanlardan biri olarak tanımlamakta.»
News from Armenia – NEWS.am
http://news.am/tur/news/129022.html

Yorumlar kapatıldı.