İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

24 Nisan 2015’e kadar etkinlikler listesi ve takviminin hazırlanması kararı alındı

4 Kasım’da St. Petersburg Ermeni toplumu Kültür Merkezinde Ermeni Soykırımının 100. Yılı Etkinlik Koordinasyon Komisyonu kurucu oturumu gerçekleşti… Oturumda; 24 Nisan 2015’e kadar esas etkinlikler listesi ve takviminin hazırlanması kararı alındı. Ayrıca RF Kuzey-batı bölgesindeki Ermeni yerleşkeleri Kaliningrad, Arkhangelsk, Petrozavodsk ve Pskov kentlerinde de benzeri komisyonlar kurarak işbirliği ve çalışmaların koordinasyonu gerekliliğine vurgu yapıldı. 

***
4 Kasım’da St. Petersburg Ermeni toplumu Kültür Merkezinde Ermeni Soykırımının 100. Yılı Etkinlik Koordinasyon Komisyonu kurucu oturumu gerçekleşti.
Ermenistan Dışişleri Bakanlığının NEWS.am’e verdiği habere göre; Komisyonda  Ermenistan Başkonsolosu, Diyakosluk ruhani önderi yanısıra seçilmiş toplum temsilcileri yer almaktalar.
Oturumda; 24 Nisan 2015’e kadar esas etkinlikler listesi ve takviminin hazırlanması kararı alındı. Ayrıca RF Kuzey-batı bölgesindeki Ermeni yerleşkeleri Kaliningrad, Arkhangelsk, Petrozavodsk ve Pskov kentlerinde de benzeri komisyonlar kurarak işbirliği ve çalışmaların koordinasyonu gerekliliğine vurgu yapıldı.
News from Armenia – NEWS.am

Yorumlar kapatıldı.