İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

Şişli Spor Kulübünden Haberler

Türkiye de Satranç ın kurucusu sayılan ve Satranç Baba olarak bilinen Jirayr Ohanyan Çakır anısına bu yıl 3.  düzenlenecek olan turnuva Ramada otelinde yapılacak… Şişli A bayan Voleybol takımı Türkiye Deplasmanlı 2. ligindeki 2. maçından da galip ayrılarak ligde 2. sıraya yükseldi…  Şişli Basketbol A erkek takımı Türkiye deplasmanlı Bölgesel ligin ilk maçında Deplasmanda Zonguldak Belediye takımını 90-40 yenerek lige çok iyi bir başlangıç yaptı.

JİRAYR OHANYAN ÇAKIR TURNUVASI:
Şişli Spor Kulübü tarafından organize edilen ve 2 yıldır yapılmakta olan Şişli Spor Kulübü eski başkanlarından aynı zamanda Türkiye de Satranç ın kurucusu sayılan ve Satranç Baba olarak bilinen Jirayr Ohanyan Çakır anısına bu yıl 3. sü düzenlenecek olan turnuva 8-9 Aralık tarihlerinde Pangaltı Ramada otelinde yapılacak.
Turnuva ile ilgili yönerge Türkiye Satranç Federasyonu tarafından önümüzdeki hafta açıklanacak.
VOLEYBOL:
Şişli A bayan Voleybol takımı Türkiye Deplasmanlı 2. ligindeki 2. maçından da galip ayrılarak ligde 2. sıraya yükseldi.Şişli bayanları Maltepe Yalıspor takımını 3-0 mağlup etti.Maçın setleri  25/20 25/21 25/18 sonuçlandı.
Şişli bu hafta ligin güçlü ekiplerinden Karşıyaka ile Pazar günü saat 13:00 de Istanbul Burhan Felek 50. Yıl spor salonunda karşılaşacak.
Voleybol altyapı takımları geçen hafta yaptıkları 4 maçtan 3 galibiyet aldılar.
Şişli-3 Sarıyer Belediyesi-0(Genç Kız)
Şişli-3 Dostlukspor-0  (GençKız)
Şişli-1 Işıkspor-3(Yıldız Kız)
Şişli-3 Nilüfer Gökay-0(Küçük Kız)
Bu hafta pazar günü Şişli Bahçelievler spor salonunda Şişli küçük kız takımı Beşiktaş ile karşılaşacak.Maç saat 13:00 de başlayacak.
BASKETBOL:
Şişli Basketbol A erkek takımı Türkiye deplasmanlı Bölgesel ligin ilk maçında Deplasmanda Zonguldak Belediye takımını 90-40 yenerek lige çok iyi bir başlangıç yaptı.Maçtan önce Zonguldak Belediye Başkanı  Muharrem Akdemir Şişli Spor Kulübü adına Raffi Kayıkçıyan a Zonguldak şehrini  temsilen bir şilt verdi.(Resim)
Şişli takımı bu hafta Cumartesi günü saat 18:00 de Ataköy Ahmet Cömert spor salonunda Basketspor takımı ile karşılaşacak.
Genç erkek takımı  ise pazar günü saat 16:30 da Ataköy Ahmet Cömert spor salonunda Genç Kartallar ile karşılaşacak.
KARUN KOVAN [karunkovan@ttmail.com]

Yorumlar kapatıldı.