İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

Şişli’den Haberler

Şişli Spor Kulübünün geleneksel spor okulları Şişli Spor Kulübü lokalinde,Yeşilköy 2001 Kolejinde başladı, Kadıköy Kız Lisesinde ise 3 Kasım da başlayacak… Şişli A bayan Voleybol takımı Türkiye 2. deplasmanlı ligindeki 2012-13 sezonundaki ilk maçında Balıkesir Belediyesi takımı ile karşılaşacak… Şişli yıldız erkek takımı 19 Ekim cuma günü saat 19:30 da Yakacık spor salonunda Caddebostan takımı ile karşılaşacak.

VOLEYBOL:
Şişli A bayan Voleybol takımı Türkiye 2. deplasmanlı ligindeki 2012-13 sezonundaki ilk maçında Balıkesir Belediyesi takımı ile karşılaşacak.Maç Burhan Felek spor salonunda 21 Ekim pazar günü saat 15:00 de oynanacak ve  Voleyboltv den naklen yayınlanacak.
Şişli Spor Kulübü bayan Voleybol takımının bu seneki  ana sponsoru Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül de maçı izleyecek.
BASKETBOL:
Şişli yıldız erkek takımı 19 Ekim cuma günü saat 19:30 da Yakacık spor salonunda Caddebostan takımı ile karşılaşacak.
SPOR OKULLARI:
Şişli Spor Kulübünün geleneksel spor okulları Şişli Spor Kulübü lokalinde,Yeşilköy 2001 Kolejinde başladı , Kadıköy Kız Lisesinde ise 3 Kasım da başlayacak.
Spor okullarına  cocukların katılımını arttırmak ve spor bilincinin yerleşmesi için Yeşilöy okulunda bir panel düzenlendi.Panele Şişli Spor Kulübü 2. Başkanı Alen Tekbıçak , Şişli A takım sporcuları Burak Seçkin,  Berfin Demirciyan ve spor okulları sorumluları katıldı
Oldukça faydalı geçen panellere önümüzdeki haftalarda diğer okullarımızda da devam edilecek.

Yorumlar kapatıldı.