İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

Lucescu’nun gözdesi Shakhtar’ı uçuruyor

Ukrayna Ligi takımlarından Shakhtar Donetsk’te Jadson’un gidişiyle liderliği devralan Henrik Mkhitaryan, 9 maçta 12 gol kaydederek müthiş bir performans sergiliyor… 2010 yılının Ağustos ayında transfer edilen Ermeni oyuncu Henrik Mkhitaryan, takımını adeta şahlandırarak teknik direktör Mircea Lucescu’nun 1 numaralı oyuncusu oldu.

***

Ukrayna Ligi takımlarından Shakhtar Donetsk’te Jadson’un gidişiyle liderliği devralan Henrik Mkhitaryan, 9 maçta 12 gol kaydederek müthiş bir performans sergiliyor..
Shakhtar Donetsk, 2009 UEFA Kupası şampiyonluğu dahil olmak üzere, kulübün başarısında büyük pay sahibi olan oyunculardan Jadson’un sezon başında Sao Paulo’ya gitmesiyle istikrarının yitireceği öngörülüyordu. Fakat 2010 yılının Ağustos ayında transfer edilen Ermeni oyuncu Henrik Mkhitaryan, takımını adeta şahlandırarak teknik direktör Mircea Lucescu’nun 1 numaralı oyuncusu oldu.
Ukrayna Ligi’nde oynadıkları 9 maçın 9’unu da kazanarak lige harika bir giriş yapan turuncu-siyahlı ekipte, Mkhitaryan 9 maçta 12 gol kaydederek müthiş bir istatistikle devam ediyor. Daha 21 yaşındayken takımının kaptanlığını alan yıldız futbolcu için Romen teknik direktör Mircea Lucescu uefa.com’a, “Onun müthiş bir kariyeri olacak ve şu an 1 numaralı oyuncum” diye konuştu.
Ermeni oyuncu da hocasının bu sözlerine, “8 yıl içinde Mircea Lucescu böylesine iyi bir takım yarattı ki, başka birinin bunları başarabileceğini kesinlikle düşünmüyorum” diye karşılık verdi.

Yorumlar kapatıldı.