İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

Suriye Ermenilerine Yardım için Kampanya

Zeynep Tozduman

Bu güne değin Basında çıkan çoğu yazılarımda ”NEREDE EZİLEN,ZULME VE HAKSIZLIĞA UĞRAYAN BİR HALK VARSA BEN ORALIYIM” diyordum ya!! hep.Şimdi bunu pratiğe geçirmenin vaktidir diye düşünüp,sizlere bu mesajı yazıyorum ..Ve teoriyi,pratiğe geçirmek için bu bir fırsat…. Barıştan,Sosyalizmden yana olan her insanın katkı koyması için bunu bir kampanyaya dönüştürüp, sosyal medyada yaygınlaştırmak gerektiğine inanıyorum.Şahsım adına,ben daha da  ötesini yapmak istiyorum. EVİM,Suriye’de yaşayan ERMENİ dostlarımın da evidir.Gidecek yeri olmayan,kimsesiz Ermeni dostlarımla Evimi paylaşmak istiyorum.
***
Bu güne değin Basında çıkan çoğu yazılarımda ”NEREDE EZİLEN,ZULME VE HAKSIZLIĞA UĞRAYAN BİR HALK VARSA BEN ORALIYIM” diyordum ya!! hep.Şimdi bunu pratiğe geçirmenin vaktidir diye düşünüp,sizlere bu mesajı yazıyorum ..Ve teoriyi,pratiğe geçirmek için bu bir fırsat….Umarım ki,Ne böylesi savaşlar olur bir daha yeryüzünde, nede  böylesi bir fırsat..Suriye’de savaşın ortasında kalan Ermeni dostlara, bir elde ben uzatmak istiyorum.Sitenizde bu yardım çağrısını okuyunca yürekden etkilendim,çok üzüldüm..İstedim ki,böylesine onurlu bir davranışa bir katkıda ben koyayım..Nihayetinde ben bir  kadınım, Anayım… Biliyoruz ki,her Savaşta önce anneler ölür,çocuklar aç,yetim kalır..
Bu yüzden izniniz olursa, çağrınızı daha da genişletmek için salt Ermeni halkından değil, Başta binlerce yıldır yan yana yaşadığınız,Anadolu halklarından, İnsan haklarından, Barıştan, Sosyalizmden yana olan her insanın katkı koyması için bunu bir kampanyaya dönüştürüp, sosyal medyada yaygınlaştırmak gerektiğine inanıyorum.
Şahsım adına,ben daha da  ötesini yapmak istiyorum. EVİM, Suriye’de yaşayan ERMENİ dostlarımın da evidir. Gidecek yeri olmayan, kimsesiz Ermeni dostlarımla Evimi paylaşmak istiyorum.
Dostlukla Kalın,
Araştırmacı Yazar
ZEYNEP TOZDUMAN / zeynoege@mynet.com

                  Suriye Ermenilerine yardım amacıyla bağış kampanyası başladı
Suriye Ermenilerine yardım amacıyla ″Kardeşine yardım et″ İnsiyatif Grubu bağış kampanyası başlattı. Konuya ilişkin yapılan duyuruda Suriye’deki olayların bir yılı aşkın bir süredir devam ettiğine dikkat çekilerek, tüm Suriye halkı yanısıra bu ülkede yaşayan Ermenilerin de insani afetin sınırında bulunduklarına dikkat çekilerek, el uzatılması istenmekte.

Duyuruda birkliktelik ve dayanışma zamanı olduğu vurgulanarak Ermenistan, Karabağ ve Diaspora Emenilerinin Suriye’li Ermeni kardeşlerine yardım etmesi istenmekte.

Kardeşine yardım et (Ognir yeghbord)

Banka hesap numaraları:

Areximbank

23800 AMD 01157620300

23800 USD  01157620401

Yorumlar kapatıldı.