İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

ŞİŞLİDEN HABERLER

Şişli Spor kulübü 2012-13 sezonuna tüm branşlarda çalışmalara başlıyor. 2012-13 Sezonunda Voleybol da Türkiye Kupasına katılacak takımların kura çekimi Ankara da Voleybol Federasyonunda  yapıldı. Voleybol Federasyonu Başkanı Erol Unal Karabıyık başkanlığındaki toplantıya Tüm 1. lig kulüpleri ,2. Ligde geçen sene ilk 5 sırayı alan toplam 10 takım  ve Şişli Spor Kulübü nü temsilen Kulüp başkanı Karun Kovan da katıldı.

Türkiye kupası 2012-13 sezonunda Turksat sponsorluğunda yapılacak .Ayrıca TV den naklen yayınlanacak ve İDDAA bultenlerinde de yer alacak.Bu da tum katılan kulüplere mali kaynak yaratmasına neden olacak.
Çekilen kura sonucunda 4 grupta 16 takımın katılacagı Türkiye Kupasında Ankara grubunda yer alan Şişli takımı Ereğli Belediyesi,Ankaragücü ve Karşıyaka ile karşılaşacak.Maçlar 6-7-8 Ekim tarihlerinde oynanacak.Gruplarında ilk m2 sırayı alacak takımlar tur atlayacak.
Ote yandan Şişli bayan voleybol takımı 12 Eylül Çarşamba günü saat 20:00 de Kulüp lokalinde daha sonra açıklanacak bir program ile sezon açılışı gerçekleştirecek.
Karun KOVAN [karunkovan@ttmail.com]

Yorumlar kapatıldı.