İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

Keti Dolidze Aznavour’u Javakheti’yi ilhak etmekle suçluyor

Charles Aznavour’u Akhalkeleke konser için davet etmek ″bu bölgenin Ermenistan’a ait olduğu″ anlamına geliyor. Beyanat Gürcü rejisör Keti Dolidze’nin Facebook sosyal paylaşım sitesindeki sayfasından geldi. Dolidze Facebook sayfasına şunları yazdı: ″Ben etnik düşmanlık hisleri taşımıyorum ancak Aznavour’un daveti, o bölgenin Ermenistan’a ait olduğu anlamına geliyor. Mişa sen kimi kandırıyorsun? Sen «Javakhet’»nin sevgili figürüsün″.

Facebook sayfasına bu vesileyle mesaj bırakanlar ″bu kadının mantık ve akıl düzeyinin yeni zirveler fethettiğini″ yazmaktalar.
NEWS.am daha önceki haberinde belirttiği gibi Gürcistan Kültür ve Anıtların Muhafazası Bakanlığı kararıyla bugün 16 Ağustos’ta Akhalkelek Rabat Kalesinde Charles Aznavour’un konseri sonrasında «yıldız»ın açılışı gerçekleştirilecek. Beridze buna ilişkin olarak ″Ben Aznavour konserinin yıldızın açılışıyla son bulmasından gurur duyuyorum. Bu bölgede dünyaca tanınmış büyük yıldızların katılımıyla daha birçok ilginç konserler olacağı umudunu taşıyorum″ dedi.
Aznavour yeni açılan anfitiyatroda sahne alacak. Aznavour dün Tiflis Ermeni toplumu temsilcileriyle bir araya geldi.
News from Armenia – NEWS.am

Yorumlar kapatıldı.