İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

Charles Aznavour, Tiflis Ermeni toplumu temsilcileriyle buluştu

Tiflis ″Hayratun″ Kültür Merkezinde Charles Aznavour ve Tiflis Ermeni Toplumu temsilcileri buluşması gerçekleşti… Charles Aznavour 16 Ağustos’ta Akhalkelek Rabat Kalesinin  açılışı vesilesiyle bir konser verecek. Charles Aznavo’un babası Mikael Aznavouryan’ın Akhalkelek doğumlu olduğunu kaydedelim.

 ***
Fransalı  ünlü Ermeni şansonye Charles Anavour Tiflis Sp. Etchmiatsin Ermeni Kilisesini ziyaret etti.
Gürcistan Ermeni Diyakosluğu Basın Ofisinden verilen bilgiye göre,  yakıcı güneşe rağmen Havlabar yöresinde bulunan Sp. Etchmiatsin Kilisesi avlusunda büyük sayıda insan toplandı. İnsanlar Charles Aznavour’a olan saygı ve hayranlıklarını ifade etmek üzere toplandılar. Tiflis ″Hayratun″ Kültür Merkezinde Charles Aznavour ve Tiflis Ermeni Toplumu temsilcileri buluşması gerçekleşti.
Charles Aznavour 16 Ağustos’ta Akhalkelek Rabat Kalesinin  açılışı vesilesiyle bir konser verecek. Charles Aznavo’un babası Mikael Aznavouryan’ın Akhalkelek doğumlu olduğunu kaydedelim. Şansonye 22 kişiden oluşan orkestrasıyla 1.5 saatlik bir konser verecek. Konser açık gökyüzü altında gerçekleşecek. Aznavour canlı icrada bulunacak.
News from Armenia – NEWS.am

Yorumlar kapatıldı.