İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

Hayır Kuruluşu Suriyeli Ermeni ihtiyaç sahiplerine günlük gıda tahsis ediyor

«Orran» Hayri Amaçlı Toplumsal kuruluşu Ermenistan’a gelen Suriyeli Ermenilerin durumundan kaygılı olarak ihtiyaç sahibi yaşlı ve çocuklara gündelik gıda tahsis etme kararında. Kuruluş tarafından yapılan açıklamada şunlar ifade edilmekte: Bu ağır günlerde «Orran» Hayri Amaçlı Toplumsal kuruluşu da size dayanışmasını, ihtimam ve sevgisini ve aranızda bulunan ihtiyaç sahibi, yaşlı ve çocuklara gündelik gıda programına dâhil etmeye sevgiyle hazır olduğunu ifade etmektedir.»

***
«Orran» Hayri Amaçlı Toplumsal kuruluşu Ermenistan’a gelen Suriyeli Ermenilerin durumundan kaygılı olarak ihtiyaç sahibi yaşlı ve çocuklara gündelik gıda tahsis etme kararında.
Kuruluş tarafından yapılan açıklamada şunlar ifade edilmekte:
«Ermenistan’a dönmüş sevgili Suriyeli Ermeni soydaşlarımız, Suriye’de yurttaşların hayatına yönelik tehdit oluşturan kanlı olay ve badireleri derin bir rahatsızlıkla takip etmekteyiz. Şu anda Büyük Afet ve büyük anayurt kaybından kıl payı kurtulmuş soydaşlarımıza, atalarımıza kapılarını açan bir ülkedeki ocaklarınızı terk etmek durumunda olmanızdan ötürü esef duyuyoruz. Belki de şu anda hepimizin tesellisi sizin şimdi Anayurtta, güvenlik içinde kaygıdaş ve yakın soydaşlarla çevrelenmiş olmanız.
Bu ağır günlerde «Orran» Hayri Amaçlı Toplumsal kuruluşu da size dayanışmasını, ihtimam ve sevgisini ve aranızda bulunan ihtiyaç sahibi, yaşlı ve çocuklara gündelik gıda programına dâhil etmeye sevgiyle hazır olduğunu ifade etmektedir. Bize Erivan kenti Birinci YekmalyanN.6 adresi aracılığıyla veya (010) 535167 telefon numarasıyla başvurunuz.»
News from Armenia – NEWS.am

Yorumlar kapatıldı.