İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

”Karıma sarıldığı için öldürdüm”

Kumkapı’da ev sahiplerini bıçaklayarak öldürdüğü iddiasıyla gözaltına alınan Ermenistan uyruklu Grigor İ.(33) ile eşi Seda B.(20) adliyeye sevk edildi. Cinayeti işlediğini itiraf eden Grigor İ. “Birlikte yemek yiyorduk. Bir ara tuvalete gittim. Geri döndüğümde karıma sarıldığını görünce kendimi kaybettim” dedi.

Kumkapı, Şehsuvar mahallesi, Işın sokak üzerinde önceki gün meydana gelen olayda, özel güvenlikçi olarak çalışan evli ve bir çocuk babası Cemal Tezel, kiracısının evinde öldürülmüştü. Olayı gerçekleştirdikleri iddia edilen Grigor İ. İle Seda B., polis tarafından bavullarını toplamaya çalışırken aynı evde gözaltına alınmışlardı. Zanlıların bir yıl önce geldikleri Türkiye’den vizelerinin bitmesine rağmen ayrılmadıkları ve kaçak olarak çalıştıkları öğrenildi.
Cinayet Büro Amirliğine getirilerek sorgulanan zanlılardan Grigor İ., ifadesinde cinayeti itiraf etti. İnşaatlarda çalışarak hayatını kazanmaya çalıştığını söyleyen Grigor İ., “Alışveriş yaptıktan sonra eşimle birlikte eve girerken kapıda ev sahibimizle karşılaştık. Onu yemek yemeğe çağırdık. Birlikte yemek yerken içki içtik. İlerleyen saatlerde tuvalete gitmek için masadan kalktım. Geri döndüğümde onu eşime sarılmış vaziyette buldum. Bu yüzden aramızda kavga başladı. Kendimi kaybetmişim. Daha sonra korkup kaçmaya çalışırken polisler bizi yakaladı” dedi.
Öte yandan Seda B.’nin de ifadelerinde, ev sahiplerinin kendisini taciz ettiğini bu nedenle kocasıyla kavga ettiklerini söylediği belirtildi.
Poliste işlemleri tamamlanan Grigor İ., ile Seda B., adliyeye sevk edildi.

http://www.stargazete.com/guncel/karima-sarildigi-icin-oldurdum/haber-648988

Yorumlar kapatıldı.