İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

Taşnakçı lobinin ağırlığı

Aslan Tekin

Taşnakçı zihniyeti hortlatmak için masum Ermenileri bile kullanan çok güçlü bir lobi var. Bu lobinin aktif elemanları özellikle “İslâmcı” geçinenlerin kanatları altında faaliyet gösteriyorlar. Bu lobinin ne yapmak istediğini, ülkesini seven, insanların kardeşliğini isteyen herkes bilmeli ve tedbir almalıdır.Yunus Zeyrek de bunu yapmış… Taşnakçı faaliyetleri ve lobicileri bir bir belgelemiş. Kitabın ikinci baskısı elimde: “Bu Dosyayı Kaldırıyorum-Ermeni Meselesi”. Adı “Türkiye” olan bir ülkede “Türk” e her türlü küfür serbest ama “Türk”ün hakkını savunursan suçtur! Hemen “Türkçü” olursun, hemen “ırkçı” olursun!

 (Yakında kendisini “bilimsel sosyalist” yani “komünist” olarak tanıtan, şimdi “Ergenekon” dan tutuklu bir ünlü ideologun “Türk milliyetçiliği” tarifini vereceğim. Hakikaten şaşırırsınız. Başka “bilimsel sosyalistler”e örnek olur mu bilmiyorum, daha doğrusu sanmıyorum!)
Taşnakçı lobinin azgın üyeleri hükûmeti de etkilemek için ellerinden geleni yapmışlardır. (Birçoğu hükûmeti destekleyen gazetelerin de yazarıdır veya hükûmete destek veren gazetecilerdir!) Bu yüzden hükûmetin zaman zaman yalpaladığı bile görülmüştür.
Not: Yazının davamı için
***

Yorumlar kapatıldı.