İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

ESÜ’sinde 2012 Yaz dönemi

Ermeni dili, Tarih ve Kültür online derslerHerhangi öğrenme deneyimi Anlamlı, Eğitici, Unutulmaz ve Eğlendirici olmalı! EHGB Ermeni Sanal Üniversitesi (ESÜ) mutlulukla belirtmek istiyor ki 2012 Yaz eğitim başvuru dönemi artık başlamış. Aşağıdaki kurslar değişik dillerde (Doğu Ermenice, Batı Ermenice, İngilizce, Fransızca, Rusça, İspanyolca ve Türkçe dahil) ve düzeylerde sunuluyor. Dersler 16 Temmuz’da başlayıp -18 Eylül ’de bitiyor.

Doğu Ermenice;
Batı Ermenice;
Ermeni Tarihi;
Ermeni mimarisine giriş;
Ermeni müziğine giriş.      
Dersler 16 Temmuz’da başlayıp -18 Eylül ’de bitiyor.
Kayıt yaptırmak için ESÜsi sitesine www.avc-agbu.org giriniz, girişinizi (log-in) yapınız, ve kayıt formunuzu doldurunuz.
 Acele ediniz ve 24 Haziran 2012’de bitecek .
 Sorular için lütfen enrollment@avc-agbu.org adrese giriniz.
 ESÜ her zaman her yerde Ermeni eğitimi sunuyor!
  
ESÜ HAKKINDA
EHGB silikon vadisi şubesi tarafından 2004 yılında tasarlanan Ermeni Sanal Üniversitesinin hedefi tüm dünyada Ermeni eğitim almak isteyenleri ulaşmaktır. Eşzamanlı ve önceden hazırlanmış iletişim araçlar kullanarak ESÜ öğrencinin zamanını organize etmesine ve online öğretmen ve sınıf arkadaşları ile iletişim kurmasına yardım ediyor. Üniversite seviyesinde düzenlenmiş online kurslar hem kültürel eğitim, hem sosyal bağlantılar sağlayan sanal eğitim toplum kuruyor.

Yorumlar kapatıldı.