İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

Deveciyan; Türkiye’nin Gözü Valery Boyer’nin Seçim Sonuçlarında Olacak

Türkiye karşıtı politikacısı Ermeni asıllı Patrick Deveciyan, Marsilya 1’inci seçim bölgesinden tekrar milletvekili adayı olan Valery Boyer’nin seçim kampanyasına yardım etmek için Marsilya’ya gitti. Patrick Deveciyan, yaptığı iddialı açıklamasında tüm Türkiye’nin gözlerinin Valery Boyer’nin seçim sonuçları üzerinde olacağına vurgu yaptı. Deveciyan, sözde Ermeni soykırımı inkarına ceza öngören yasa tasarısının mimarı olan aday Valery Boyer ile birlikte sözde Ermeni soykırım anıtına çelenk bıraktı.

 ***
Asala terör örgütünün avukatı ve Fransa siyasetinin en aktif Türk ve Türkiye karşıtı politikacısı Ermeni asıllı Patrick Deveciyan, Marsilya 1’inci seçim bölgesinden tekrar milletvekili adayı olan Valery Boyer’nin seçim kampanyasına yardım etmek için Marsilya’ya gitti. Patrick Deveciyan, yaptığı iddialı açıklamasında tüm Türkiye’nin gözlerinin Valery Boyer’nin seçim sonuçları üzerinde olacağına vurgu yaptı. Deveciyan, sözde Ermeni soykırımı inkarına ceza öngören yasa tasarısının mimarı olan aday Valery Boyer ile birlikte sözde Ermeni soykırım anıtına çelenk bıraktı.
Marsilyalı Ermeni aktivistler tarafından doldurulan salonda hitab eden Valery Boyer, Anayasa Konseyi mensuplarını kanun tasarısını iptal ettikleri için affetmediğini belirterek, savaşın bitmediğini ve benzer bir yasa teklifinin kısa bir zamanda tekrar ulusal meclis gündemine getirilmesi için var gücü ile çalışacağını söyledi.

Yorumlar kapatıldı.