İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

Ermenistan ve Rusya başbakanları iki ülke arasındaki ekonomik işbirliği meselelerini değerlendirdiler.

BDT üyesi ülkeler Başbakanlar Zirvesi için Aşkabat’ta bulunan Rusya ve Ermenistan başbakanları Tigran Sarkisyan ve Dmitri Medvedev iki ülke arasındaki ekonomik işbirliği meselelerini değerlendirdiler.Tigran Sarkisyan, Ermenistan’ın Rusya’yla ilişkilerin gelişimine özel önem verdiğini kaydetti… ″Rus yatırımları yabancı yatırımların % 60’nı oluşturmakta″ diyen Ermenistan başbakanı, Erivan’ın bu işbirliğinin derinleşmesi arzusunda olduğunu ifade etti.

***
BDT üyesi ülkeler Başbakanlar Zirvesi için Aşkabat’ta bulunan Rusya ve Ermenistan başbakanları Tigran Sarkisyan ve Dmitri Medvedev iki ülke arasındaki ekonomik işbirliği meselelerini değerlendirdiler.
RIA-Novosti’nin verdiği habere göre; Medvedev buluşmaya ilişkin olarak ″Gündemimiz geleneksel, ben, bana ne soracağınıza ilişkin tasavvur sahibiyim, ancak her halukarda Rusya ve Ermenistan arasında ekonomi ve insani bağlara ilişkin her çeşit konuyu değerlendirebiliriz″ dedi.
Tigran Sarkisyan, Ermenistan’ın Rusya’yla ilişkilerin gelişimine özel önem verdiğini kaydetti.
Sarkisyan, Rusya’nın Ermenistan’ın, aralarında ekonomi alanı da olmak üzere bir numaralı stratejik ortağı olduğunu hatırlattı.
″Rus yatırımları yabancı yatırımların % 60’nı oluşturmakta″ diyen Ermenistan başbakanı, Erivan’ın bu işbirliğinin derinleşmesi arzusunda olduğunu ifade etti.
News from Armenia – NEWS.am

http://news.am/tur/news/107470.html

Yorumlar kapatıldı.