İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

8. Kent ve Yaşam ödüllerinden “Eğitime Katkı” kategorisinde Ö.Getronagan E.Lisesi’ne verildi

Turizmin Sesi-Artin Şirinpınar

Nisan 2012’de açılan “Dr. Nazaret Dağavaryan Doğa Bilimleri Sergisi” , eğitim camiasının ve jürimizin dikkatini çekti. Ve Keşke daha fazla Getronagan olsa… Hepimiz eğitim şart diyoruz ama o konuşmuyor yapıyor. Eğitim ile yaptıkları herkese örnek olsun diyen jüri, ona Kent ve Yaşam Ödülleri kapsamında Eğitim Ödülü verilmesine karar verdi.

******
Getronagan E.Lisesi, 1886 yılında kurulmuş olup 126 yıldır kesintisiz İstanbul eğitim hayatında önemli bir yer işgal etmiştir.
Eğitim konusunda yenilikçi, eğitimi ön planda tutan ama özellikle topluma iyi bireyler hazırlamayı hedef edinmiş olan Getronagan Lisesi’nin faaliyetleri taktire şayandır.
Bu faaliyetlerden özellikle Nisan 2012’de açılan “Dr. Nazaret Dağavaryan Doğa Bilimleri Sergisi” , eğitim camiasının ve jürimizin dikkatini çekti. Ve Keşke daha fazla Getronagan olsa… Hepimiz eğitim şart diyoruz ama o konuşmuyor yapıyor. Eğitim ile yaptıkları herkese örnek olsun diyen jüri, ona Kent ve Yaşam Ödülleri kapsamında Eğitim Ödülü verilmesine karar verdi.

Yorumlar kapatıldı.