İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

Ermenistan temsilcisi Türkiye’de yapılan güzellik yarışmasında ″Miss Cazibe″ seçildi

Türkiye’nin Muğla ili Bodrum beldesinde gerçekleştirilen Miss World League o Beauty and Fashion-2012 Yarışması galipleri belli oldu. Miss World League Of Beauty and Fashion 2012-nin birincisi Slovakya temsilcisi oldu. Slovakya güzeli 10 günlük tatil ve takı ödülü kazanırken, yarışmanın ikincisi ve üçüncüsü 7 günlük seyahat ödülleri kazandılar. Yarışmada ikinciliği Belarusya, üçüncülüğü Brezilya, dördüncülüğü Portekiz, beşinciliği Kazakistan temsilcileri kazandılar. 23 yaşınadki Ermenistan tesilcisi Ani Jarahyan ″Miss Cazibe″ seçildi ve «Miss 7 Kıta» yarışmasına katılım hakkı kazandı.

*****
Türkiye’nin Muğla ili Bodrum beldesinde gerçekleştirilen Miss World League o Beauty and Fashion-2012 Yarışması galipleri belli oldu.
NEWS.am muhabirine açıklamada bulunan yarışmanın organizatörü «Miss World League o Beauty and Fashion» ve «Miss ve Mr Dünya Uluslararası Organizasyon Komitesi» bşk. Ashot Khactryan, yarışma final etabının 18 Mayıs’ta gerçekleştiği bilgisini verdi.
Miss World League Of Beauty and Fashion 2012-nin birincisi Slovakya temsilcisi oldu. Slovakya güzeli 10 günlük tatil ve takı ödülü kazanırken, yarışmanın ikincisi ve üçüncüsü 7 günlük seyahat ödülleri kazandılar.
Yarışmada ikinciliği Belarusya, üçüncülüğü Brezilya, dördüncülüğü Portekiz, beşinciliği Kazakistan temsilcileri kazandılar. 23 yaşınadki Ermenistan tesilcisi Ani Jarahyan ″Miss Cazibe″ seçildi ve «Miss 7 Kıta» yarışmasına katılım hakkı kazandı.
Miss World League Of Beauty and Fashion 2012 galipleri «Miss Model of the World», «Miss Turizm Dünya Kraliçesi», «Miss Turizm Dünya», «Miss Turizm International» olmak üzere bir dizi uluslararası yarışmalara katılım hakkı kazandılar.
Yarışma üçüncü kez gerçekleştirilmekte olup, Miss World League Of Beauty and Fashion-2010’da Ermenistan’ı temsil eden Marina Avetyan birinci olmuştu.
Yarışmanın en iyi katılımcıları Ermenistan, Çekya, Brezilya ve Portekiz temsilcileriğ 20-30 Mayıs’ta Bodrum’da gerçekleştirilecek «Miss 7 Kıta» Yarışmasına katılım hakkı elde ettiler.
Ermenistan’ı temsil eden Ani Jarahyan çok güzel dans etmekte olup, 1.75 m boy ve 88/64/90 ölçülerine sahip.
NEWS.am Dünya Güzellik ve Moda Ligi, Miss ve Mr Dünya Uluslararası Organizasyon Komitesi bşk. Ashot Khactryan tarafından Türkiye’nin Muğla ili Bodrum beldesinde «Miss World League of Beauty and Fashion 2012» Yarışması düzenlendiği bilgisini verdi. Yarışmaya Ermenistan temsilcisi de katılmakta.

Yorumlar kapatıldı.