İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

Galatasaray şampiyonluğu kutladı

Spor Toto Süper Lig’de 2011-2012 sezonunu şampiyon tamamlayan Galatasaray, TT Arena’da taraftarıyla kutlama yaptı.

Başkan Ünal Aysal, Fatih Terim’e “Hocam ne mutlu seninle beraber olmak” dedi. Şampiyonluk kutlamaları için TT Arena’nın ortasına dev bir sahne konuldu. Fatih-Fulya Terim çiftinin yakın dostu, ünlü oyuncu Demet Akbağ’ın sunuculuğunu yaptığı kutlamalarda Gripin grubu ile Altay da mini bir konser verdi. Tribünler tıklım tıklım doldu.
ÜNAL AYSAL: ÇOK KONUŞMAYACAĞIM
Sonra sahneye Galatasaray Başkanı Ünal Aysal ve teknik direktör Fatih Terim çıktı. Terim’e övgüler yağdıran Ünal Aysal “Bu akşam çok konuşmayacağım. Çünkü sezon boyunca, yaşananlar nedeniyle mecburen çok konuştum. 25 milyon taratftarımızın hislerine tercüman olmak için tek bir hareket yapmak istiyorum. Hocam ne mutlu sizinle birlikte olmak” dedi.
“ŞAMPİYONLUK ANAMIZIN AK SÜTÜ GİBİ HELALDİR”
Fatih Terim ise “duygusal” bir konuşma yaptı. Terim “Sevgili Galatasaraylılar. Aslantepe’de, Aslan Yolumuz’da bu sezonki son günlerimiz. Bu yolda oyuncularımız aslan gibi yürüdü ve sizinle beraber bu başarıyı kazandı. Galatasaray’ın büyük taraftarı her konuda örnek olmuştur. Gerek centilmenlikte gerekse takımına sahip çıkmada, hoşgörüde ve saygıda en az şampiyonluk kadar başarılıdır. Taraftarımıza, burada olmayan tüm taraftarlarımıza elimi kalbime götürerek selam yolluyorum. Şampiyonluğu doya doya kutlamak hakkımızdır. Anamızın ak sütü kadar helaldir. Başta kendi annem olmak üzere tüm annelerin Anneler Günü’nü kutluyorum. Yaptığı ve haklı çıktığı koreografileri için ultrAslan’a teşekkür ediyoruz. Demek ki ultrAslan’ın daha evvelden görme gibi bir yeteneği de var. Başta Sayın Başkan olmak üzere, şampiyonlukta emeği geçen herkese huzurlarınızda teşekkür ediyorum. Galatasaray camiasına destekleri için teşekkür ediyorum” diye konuştu.
“GALATASARAY’IN GERÇEK 1 NUMARASI ÜNAL AYSAL”
Terim “Galatasaray’ın gerçek 1 numarası” diye nitelediği Başkan Ünal Aysal’a “1 numaralı” ve tüm futbolcuların imzaladığı forma hediye etti. Ünal Aysal da Fatih Terim’e futbolculuk döneminde giydiği 5 numaralı formasıyla Terim’i tasvir eden küçük bir heykel şeklindeki kupayı takdim etti.
FENER’E GÖNDERME, DEMİRÖREN’E PROTESTO
Galatasaray takımının kutlama için stada gelişi takım otobüsünden canlı yayınla stat skorbordunda gösterildi. Şampiyonluk şarkıları söyleyen futbolcuların, rakiplere Fenerbahçe’ye göndermede bulunarak, ”Şampiyonluk yarınlara kaldı” şarkısı söyleyip, ağlama taklidi yaptıkları görüldü. Bu esnada statta ise ”Mini mini bir kuş” şarkısının çalınması dikkati çekti. Ayrıca, taraftarların Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören’e tepkileri kutlama organizasyonunda da sürdü ve ”Yeter Yıldırım Demirören” tezahüratları yapıldı. Kutlamada Aysal ve Terim’in sahne almasının ardından, sarı-kırmızılı yöneticiler de bu iki isme dahil oldu. Aysal yönetiminde yer alan yöneticiler, tek tek isimleri okunarak sahaya davet edildiler ve platforma çıkarak tribünleri selamladılar.
SAHAYA EN SON FUTBOLCULAR ÇIKTI
Kutlama organizasyonunda sahaya en son, taraftarların coşkuyla beklediği futbol takımı çıktı. Yöneticiler, yardımcı antrenörler ve malzemecilerin sahneye gelmesinin ardından, isimleri tek tek okunan futbolcular da ışık ve lazer gösterileri altında kutlamaya dahil oldular.
ENGİN BAYTAR SAHNEYE ÇIKARKEN AĞLADI
Sahneye gelen futbolculardan Engin Baytar’ın göz yaşlarına hakim olamadığı gözlenirken, Fenerbahçe maçında sakatlanan Elmander’in ise çıkış tüneline kadar koltuk değneği ile geldikten sonra, koltuk değneğini bırakıp sekerek platforma kadar yürüdüğü gözlendi. Galatasaray’ın yabancı oyuncuları, sahneye ülkelerinin bayraklarıyla geldiler. Sarı-kırmızılı ekibin İspanyol oyuncusu Albert Riera, sahneye gelirken, bir matador gibi elindeki İspanyol bayrağını sallayıp, tribünlere ”Oley” çektirdi.
MELO İLE EBOUE ŞOV YAPTI
Çek savunma oyuncusu Tomas Ujfalusi’nin saçını kestirmesi dikkati çekerken, Breziyalı oyuncu Felipe Melo ise ”Pitbull” taklidini kutlamada da yapmaktan geri kalmadı. Sahaya girer girmez ”Pitbull” taklidi yaparak bir süre yürüyen Melo, daha sonra takım arkadaşı Eboue ile birlikte dans ederek platforma çıktı.
SABRİ TARAFTARA ÜÇLÜ ÇEKTİRDİ
Kutlama için hazırlanan platformda Galatasaray yönetimi, teknik heyeti ve futbolcularının yerlerini almasının andından, sarı-kırmızılı futbolcu Sabri Sarıoğlu mikrofonu alarak, tüm stada ”üçlü” çektirdi.
Sabri’nin ”üçlü” çektirmesinin ardından, şampiyonluk kupasını başkan Ünal Aysal, takım kaptanları Ayhan Akman, Sabri Sarıoğlu ve Tomas Ujfalusi’ye verdi. Kupanın hep birlikte kaldırılması sonrası tüm stat adeta bayram yerine dönerken, elde edilen başarı coşkuyla kutlandı.
TARAFTAR SAHAYA GİRİNCE…
Organizasyonda Galatasaraylı futbolcular, şampiyonluk kupasıyla tur atmaya hazırlanırken, taraftarların bir anda sahaya inmeleriyle şampiyonluk turu yarım kaldı. Bir anda saha içi taraftarlarla dolarken, sarı-kırmızılı oyuncular güvenlik görevlilerinin yardımıyla tekrar platforma dönebildiler.
Bazı futbolcular bu esnada sahadan ayrılırken, teknik direktör Fatih Terim’in de sinirli bir şekilde içeriye gittiği görüldü. Taraftarların, ”Sahadan çıkmayan Fenerli olsun” uyarı anonslarıyla güçlükle tribüne gönderilmesinin ardından, kısa bir tur yapıldı ancak yine taraftarların sahaya inmesi önlenemeyince, futbol takımı direkt olarak soyunma odasının yolunu tuttu. Kupayı elinde tutan Sabri Sarıoğlu, güvenlik görevlilerinin yardımıyla içeri girebildi.
SARI-KIRMIZI MEŞALELER YAKILDI
Galatasaray takımının sahaya çıkmasından önce ve kutlama organizasyonu sırasında yüzlerce sarı-kırmızı renklerde meşale yakıldı. Taraftarların yaktığı meşalelerin dumanı nedeniyle stat içinde zaman zaman adeta göz gözü görmedi.

Yorumlar kapatıldı.