İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

Bakanlar Türkiye’nin Tek Ermeni Köyü Vakıflı Köyünü Ziyaret Ettiler

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, Türkiye’nin tek Ermeni köyü olan Vakıflı köyünde yaşayan Ermeniler’in huzur ve güven içinde rahatça yaşadıklarını söyledi.

Maliye Bakanı Mehmet Şimşek de, “Türkiye’de hoşgörü vardır. Etnik köken dini inanç ne olursa olsun bu coğrafyada yaşayan insanlar kardeşçe hoşgörü içinde yaşayarak zenginlik kaynağımız olarak görüyorum. Türkiye medeniyetler inşa edildi. Tüm vatandaşlarımız eşittir” dedi.

Adalet Bakanı Sadullah Ergin ile Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, Yıldırım ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Hatay Valisi M. Celalletin Lekesiz, Fenerbahçe Spor Kulübü 2. Başkanı Nihat Özdemir, AK Parti Milletvekilleri Orhan Karasayar, Hacı Bayram Türk, Adem Yeşildal, Alay Komutanı Mustafa Başoğlu Vakıflı köyünü ziyaret ettiler.

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, ”Türkiye, hem altyapısı hem ekonomisiyle hem genç ve dinamik nüfusu hem de uyguladığı dış politikası, güçlü ekonomisiyle, yaptığı hukuk reformu, yargısıyla adım adım lider ülke olma yönünde ilerliyor” dedi.

http://beyazgazete.com/haber/2012/4/29/bakanlar-turkiye-nin-tek-ermeni-koyu-vakifli-koyunu-ziyaret-ettiler-1172745.html

Yorumlar kapatıldı.