İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

CHP Ermeni İddialarını Mercek Altına Alıyor

CHP Ermeni iddialarını da mercek altına almaya hazırlanıyor. Edinilen bilgiye göre, CHP MYK, Eski milletvekili ve emekli büyükelçi Şükrü Elekdağ’dan Ermeni iddialarına ilişkin bir rapor hazırlamasını istedi. Elekdağ iddialar karşında neler yapılabileceğine ilişkin bir rapor hazırlayacak. CHP de Elekdağ’ın raporunda yer alan bilgileri değerlendirerek, çalışma belirleyecek.

*************
CHP Ermeni iddialarını da mercek altına almaya hazırlanıyor CHP Merkez Yönetim Kurulu (MYK) Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığında parti genel merkezinde toplandı.
CHP Ermeni iddialarını da mercek altına almaya hazırlanıyor CHP Merkez Yönetim Kurulu (MYK) Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığında parti genel merkezinde toplandı. Yaklaşık 2 buçuk saat süren toplantının ardından yazılı ya da sözlü bir açıklama yapıldı.
Toplantıda, Suriye konusu ile 28-29 Nisan günleri İstanbul’da yapılacak “Değişen Mevsimler: Arap Halklarının Demokrasi ve Özgürlük Yürüyüşü” konferansına ilişkin hazırlıkların ele alındığı belirtildi. İç siyasi gelişmelerin de masaya yatırıldığı toplantıda, olağan kurultay sürecinin de değerlendirildiği belirtildi. MYK, 5 ilin kongre tarihine daha onay verdi.
Öte yandan CHP Ermeni iddialarını da mercek altına almaya hazırlanıyor. Edinilen bilgiye göre, CHP MYK, Eski milletvekili ve emekli büyükelçi Şükrü Elekdağ’dan Ermeni iddialarına ilişkin bir rapor hazırlamasını istedi. Elekdağ iddialar karşında neler yapılabileceğine ilişkin bir rapor hazırlayacak. CHP de Elekdağ’ın raporunda yer alan bilgileri değerlendirerek, çalışma belirleyecek.
CHP MYK’da, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın’ın, partisinin Kemer İlçe Kongresi’nde yaptığı açıklamaları da gündeme gelirken, CHP’nin kurultay sürecini dikkate alarak, Akaydın konusunda herhangi bir tasarrufta bulunmaktan kaçındığı öğrenildi. – Ankara

Yorumlar kapatıldı.