İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

ABD’de ‘Ermeni Yalanlarına Son’ Mitingi 28 Nisan’da

     
ABD’de Young Turks – Genç Türkler Derneği tarafından düzenlenen “Ermeni Yalanlarına Son” ve “Şehit Diplomatlarımızı Anma” mitinginin sekizincisi bu yıl 28 Nisan Cumartesi günü New York’un ünlü Times Meydanı’nda gerçekleşecek.

Türk Amerikan Dernekleri Federasyonu’nun (TADF) desteğiyle gerçekleşcek olan miting için hazırlık çalışmalarını hızlandıran Young Turks – Genç Türkl er Derneği tarafından mitingle ilgili yapılan açıklamada, Amerika’daki Türk toplumumunun birlik ve beraberlik içinde Ermeni yalanlarına hayır diyerek ulusal davasına sahip çıkması gerektiği vurgulandı.

Açıklamada, “Gerçekleri tüm dünya kamuoyunun bilmesi şarttır. 28 Nisan günü, şanlı Türk Bayrağımız altında toplanıp, tek yürek ve tek yumruk olarak beraberce hareket etme günüdür, tek ses olup, haklı davamızı dosta ve düşmana haykırma günüdür” denildi.

ERMENİ LOBİSİNDE PANİK BAŞLADI

Açıklamaya şöyle devam edildi:

“Ermeni ve Rum Lobilerinin tüm engellemelerine karşı, uzun uğraşlardan sonra New York Polis Müdürlüğü’nden miting iznimizi almamız, haklı mücadelemizin büyük bir kazanımıdır. Son yıllarda davamıza daha fazla sahip çıkmamız ve Amerikalılara haklılığımızı ispat etme çabalarımızın sonuç vermeye başladığının görülmesi üzerine, Ermeni lobisinde panik başlamıştır. Bunun en güzel örnekleri, eyalet mahkemelerinde soykırım iddiaları ve tazmi nat davaları reddedilmekte ve Georgia eyaletinde olduğu gibi “Hocalı Katliamı” resmi olarak lanetlenmektedir. Eğer biz gerçekleri iyi anlatırsak, onlar yalanlarına zor inandırırlar. Gerçek olan, uluslararası arenada ne kadar güçlü olursak, haklılığımız için o kadar fazla avantaj sağlarız. Güçlü olmak için de, önce aramızdaki birlik ve beraberliğimizin sağlanması ve daha da pekiştirilmesi gerekmektedir. Hocalı Soykırımını protesto mitinglerinde, nasıl Azerbaycan’lı kardeşlerimizle omuz omuza beraberce haykırdıysak, haklı davamızı savunacağımız “Ermeni yalanlarına Son!” mitingimizde de başta Azerbaycan’lı kardeşlerimiz olmak üzere, Doğu Türkistan’lı, Özbekistan’lı, Türkmenistan’lı, Boşnak, Uygur, Kırım ve Karaçay Türkleri’nin de vereceği destek gücümüze güç katacaktır. Ermeni’lerin tarih boyunca Türk’lere ve Azeri’lere yaptığı insanlık dışı zulmü ve katliamları, tüm Amerikan kamuoyuna göstereceğiz. Ayrıca Ermeni terör örgütü Asala tarafından katledilen şehit diplomatlarımız ve ailelerini saygıyla hatırlayıp, rahmetle anacağız. Din görevlisi büyüğümüz tarafından şehitlerimizin ruhlarına Fatiha okunacaktır.”

http://www.turknorthamerica.com/2012/04/abdde-ermeni-yalanlarina-son-mitingi-28-nisanda/

Yorumlar kapatıldı.