İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

“Akıl Oyunları Yarışması”nın Şampiyonları Belli Oldu

Okyanus Kolejleri’nde gerçekleştirilen “İstanbul İli Liseler Arası 6. Akıl Oyunları Yarışması”nın kazananları belli oldu… Getronagan  Okulumuzun matematik öğretmenlerinden Selin Demircioğlu’nun çalıştırdığı akıl oyunları ekibimiz 55 okul arasından, takım olarak 6. olmuştur. Bireysel alanda ise 126 öğrenci arasından, 9. Sınıf öğrencilerimizden Sevada Demirci 12., Bedros Ari Demirci 27. ve Lena Küçükmısırlıyan 31. olmuştur.

Okyanus Kolejleri’nde gerçekleştirilen “İstanbul İli Liseler Arası 6. Akıl Oyunları Yarışması”nın kazananları belli oldu. Okyanus Kolejleri, eğitim alanındaki etkinlik ve yarışmalara ev sahipliği yapmaya devam ediyor. Okyanus Kolejleri’nde gerçekleştirilen “İstanbul İli Liseler Arası 6.Akıl Oyunları Yarışması”nın kazananları belli oldu. “1. İstanbul Liseler Arası 6. Akıl Oyunları Yarışması”, Bahçeşehir Okyanus Koleji’nde 07 Nisan 2012 Cumartesi günü gerçekleştirildi. Saat 9:30 ve 17:00 arasında yapılan turnuvaya İstanbul’dan 55 Ortaöğretim Okulu katıldı.
Okulumuz matematik öğretmenlerinden Selin Demircioğlu’nun çalıştırdığı akıl oyunları ekibimiz 55 okul arasından, takım olarak 6. olmuştur. Bireysel alanda ise 126 öğrenci arasından, 9. sınıf öğrencilerimizden Sevada Demirci 12., Bedros Ari Demirci 27. ve Lena Küçükmısırlıyan 31. olmuştur. Öğretmen ve öğrencilerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Yorumlar kapatıldı.