İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

Patrik Vekili ile Kılıçdaroğlu bu oyunu izleyecek!


Bakırköy Belediyesi ve Yeşilköy Ermeni Okulundan Yetişenler Derneği katkılarıyla hazırlanan ve Nar Taneleri Folklor ve Tiyatro Topluluğu tarafından sahnelenen “Nar Taneleri” isimli 2 perdelik oyunun galası 24 Mart 2012-Cumartesi günü saat 20.00’de Bakırköy Belediyesi Yunus Emre Kültür Merkezi’nde yapılacak. Bakırköy Belediye Başkanı Ateş Ünal Erzen ve Yeşilköy Ermeni Okulundan Yetişenler Derneği Başkanı Arev Cebeci’nin ev sahipliğinde gerçekleşecek galaya CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve Türkiye Ermenileri Patrik Vekili Aram Ateşyan da katılacak.




*****

İNTERNETHABER- CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Ermeni Patrik vekili Aram Ateşyan ile bu tiyatro oyununda biraraya gelecek.

Bakırköy Belediyesi ve Yeşilköy Ermeni Okulundan Yetişenler Derneği katkılarıyla hazırlanan ve Nar Taneleri Folklor ve Tiyatro Topluluğu tarafından sahnelenen”Nar Taneleri” isimli 2 perdelik oyunun galası 24 Mart 2012-Cumartesi günü saat 20.00’de Bakırköy Belediyesi Yunus Emre Kültür Merkezi’nde yapılacak.

Bakırköy Belediye Başkanı Ateş Ünal Erzen ve Yeşilköy Ermeni Okulundan Yetişenler Derneği Başkanı Arev Cebeci’nin ev sahipliğinde gerçekleşecek galaya CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve Türkiye Ermenileri Patrik Vekili Aram Ateşyan’da katılacak.

Aram Gostanyan’ın özgün hikayesinden yola Hagop Ari Güleç’in yazdığı, Aytekin Özen’in oyunlaştırıp-yönettiği oyun; özündü dil, din, ırk ayrımı gözetmeksizin, tüm farklı inançların, değişik kültürlerin yan yana, dostluk-kardeşlik içinde yaşanabileceğinin önemli ipuçlarını sunuyor insanlığa ve davet ediyor herkesi.




Yorumlar kapatıldı.