İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

Şişli’den Haberler

Şişli A bayan Voleybol takımı Türkiye 2. ligindeki sezonun son maçında Çerkezköy Belediye takımını 3-1 mağlup etti… Şişli A erkek Basketbol takımı Türkiye 3. liginde geçen hafta yaptığı son maçında Batman Petrolspor ile yaptığı maçı 70-60 kaybetti… Türkiye Şampiyonası öncesinde yapılan İstanbul Yöresel lig maçları Şişli Spor Kulübü lokalinde yapıldı… Şişli Spor Kulübü 65. yıl etkinlikleri çerçevesinde 5 Mayıs Cumartesi aksam bir yemek düzenleyecek.

********
VOLEYBOL:
Şişli A bayan Voleybol takımı Türkiye 2. ligindeki sezonun son maçında Çerkezköy Belediye takımını 3-1 mağlup etti.Maçın setleri 25/16  21/25  25/20  25/16  sonuçlandı.Şişli böylece rakibini 4. lükten etti ve büyük bir süprize imza attı.
Şişli bayanları ligi  42 puanla 6. sırada tamamladı.(Resim)
BASKETBOL:
Şişli A erkek Basketbol takımı Türkiye 3. liginde geçen hafta yaptığı son maçında Batman Petrolspor ile yaptığı maçı 70-60 kaybetti.
Şişli bu hafta İzmir deplasmanında İzmir Büyükşehir Belediye ile karşılaşacak.
SATRANÇ:
Türkiye Şampiyonası öncesinde yapılan Istanbul Yöresel lig maçları Şişli Spor Kulübü lokalinde yapıldı.Şişli Kulübü ilk maçta rakibi Haydarpaşa takımı maça gelmeyince karşılaşmayı 8-0 hükmen kazandı.2. maçta ise güçlü rakibi Denizatı takımını 4,5– 3,5 mağlup etti.
Turnuva Nisan ve Mayıs aylarında devam edecek.(Resim)
Şişli Spor Kulübü altyapı sporcularından Tibet Kağan Özgür yıldızlar kategorisinde İstanbul 1. si oldu.Rupen Asaturoğlu nun çalıştırdığı Tibet aynı zamanda Şişli A takım kadrosunda da yer alıyor.(Resim)
65. YIL ETKİNLİKLERİ:
Şişli Spor Kulubü 65. yıl etkinlikleri çerçevesinde 5 Mayıs  Cumartesi aksam bir yemek düzenleyecek. Ayrıca 20 Mayıs da ise Bahar Şenliği yapılması için çalışmalar devam ediyor.
Karun KOVAN [karunkovan@ttmail.com]

Yorumlar kapatıldı.