İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

Fenerbahçe hedefini gerçekleştiremedi

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig’de ezeli rakibi Galatasaray ile 2-2 berabere kalarak, zirve ile puan farkını azaltma hedefini gerçekleştiremedi.
Sarı-lacivertliler, bu beraberlikle puanını 61’e yükseltirken, 70 puan yapan lider Galatasaray ile arasındaki 9 puan fark devam etti.


Ezeli rakibi önünde 10. dakikada Moussa Sow, 15. dakikada da Alex’in ayağından bulduğu gollerle 2-0 üstünlük yakalayan Fenerbahçe, 36. dakikada Elmander’in, 82. dakikada da Hakan Balta’nın attığı gollere engel olamayarak 1 puana razı oldu.

Sarı-kırmızılı ekip karşısında 2-0 öne geçtikten sonra oyunu daha çok kendi yarı alanında kabul eden ve Galatasaray’ın tehlikeli ataklarını önlemeye çalışan sarı-lacivertliler baskıya daha fazla dayanamayıp 36. dakikada golü yerken, ilk yarı 2-1 Fenerbahçe üstünlüğüyle geçildi.

İkinci yarıda da mücadeledeki üstünlüğü rakibine kaptıran sarı-lacivertliler, 82. dakikaya kadar 2-1 önde götürdükleri mücadelede yedikleri 2. golle büyük bir düş kırıklığı yaşadı.

Kadıköy’de galibiyeti kutlamaya hazırlanan taraftarlar, son bölümde takımlarının yedikleri gol sonrası üzüldüler.

Kaptan Alex’i maçın 79. dakikada oyundan alan Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, yedikleri golden sonra forvet oyuncusu Bienvenu’yu oyuna dahil ettiyse de rakip kalede aradığı golü bulamadı.

Yorumlar kapatıldı.