İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

Şişli’den Haberler

Karun KOVAN [karunkovan@ttmail.com]
Şişli A bayan Voleybol takımı Türkiye 2. deplasmanlı voleybol liginde karşılaştığı lig lideri Karşıyaka’yı 3-0 mağlup etti… 

*********
VOLEYBOL:
Şişli A bayan Voleybol takımı Türkiye 2. deplasmanlı voleybol liginde karşılaştığı lig lideri Karşıyaka’yı 3-0 mağlup etti.Şişli bayanları büyük bir süprize imza atarak güçlü rakiplerini liderlikten indirdiler.Şişli bayanları maçın setlerini 25/20  25/14  28/26 kazandı ve puanını 39 a yükseltti.Şişli takımı ligde 6. sırada bulunuyor.
Şişli takımı bu hafta gene zorlu bir maça çıkacak.Pazar günü saat 13:00 de Burhan Felek 50. yıl spor salonunda ligde 4. sırada bulunan Çerkezköy Belediyesi  ile karşılaşacak olan Şişli takımı maçı kazanırsa Çerkezköy takımı play-off a katılamayacak.Maç Kanal B televizyonu ve voleyboltv den canlı olarak yayınlanacak.(Resim maç sonunda)
BASKETBOL:
Şişli A erkek Basketbol takımı Türkiye deplasmanlı 3. liginde Eskişehir Anadolu Üniversitesi takımını uzatmada 82-75 mağlup etti. Maçın normal süresi 71-71 sona ererken uzatma periyodunda Şişli takımı tecrübesi ile maçtan galip ayrılmayı başardı.Şişli 6 takımlı A grubunda 4. sırada bulunuyor.
Bu hafta Şişli takımı ligin ilk yarısında deplasmanda mağlup olduğu Batman Petrolspor takımı ile Cumartesi saat 14:00 de Ataköy  Ahmet Cömert spor salonunda karşılaşacak.Şişli maçı kazanırsa ligin bitmesine 2 hafta kala ilk 4 sıraya girip play-off oynamaya hak kazanacak.
SATARANÇ:
 İstanbul Kulüpler Şampiyonası geçen yıl olduğu gibi bu yıl da Şişli Spor Kulübü lokalinde yapılacak.Turnuva 5 takımın katılımı ile 17-18 Mart tarihlerinde yapılacak.Turnuva 29 Mayıs da sona erecek ve Türkiye Şampiyonasına katılacak takımlar belli olacak.Şişli Kulübü Türkiye Şampiyonasına katılmak için iddalı bir takım kurdu.

Yorumlar kapatıldı.